Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bolaczka straszna

Wielki dylemat. Czy na moim miejscu urodzilybyscie to dziecko?

Polecane posty

Gość bolaczka straszna

Gość bolaczka straszna
dziewczyna przede mna wypowiadala sie o amfie. Ja nie tylko bralam amfe w 2 pierwszych miesiacach ale i pilam palilam i ostro imprezowalam. Mam kochajacego narzeczonego , ale b boimy sie czy dziecko bedzie zdrowe. Jak myslicie?? Tylko blagam nie biczujcie mnie, umarla moja matka, i wpadlam w straszny korek,dlatego tak...

Gość bolaczka straszna
Dowiedzialam sie o ciazy dzisiaj. Tzn zrobilam 2 testy i oba pozytywne.

Gość szklana pogoda
powinnas isc do lekarza i pogadac. nie dziwie ci sie ze tak przezylas te tragedie. nie ma regul - czasami kobiety trzesa sie nad ciaza i nie moga urodzic albo rodza chore dzieci czasami imprezuja i rodza zdrowe dobrze czuje- chcesz urodzic tylko sie boisz, tak?

Gość na Twoim miejscu powiadasz
to przede wszytskim nie ćpałabym i nie zachodziła w ciążę, bo do niej nie dojrzałaś

Gość szklana pogoda
puknijcie sie w glowe musicie byc pozbawieni wszelkich uczuc ze sie dziwicie temu ze po smierci matki mozna sie tak zalamac

Gość Gosia gosia
bardzo ci współczuję, na twoim miejscu poszłabym do lekarza zeby wykonał dokładne badania, w dzisiejszych czasach mozna to sprawdzic, 3maj sie

Gość bolaczka straszna
JA CHCE URODZIC TO DZIECKO i nie jestem gowniara mam 25 lat , mieszkam z narzeczonym w Belgii od 5 lat , mamy firme, staly dochod i dziwie sie , moze zrozumiecie jak wam umrze ktos bliski, tak odreagowalam i nic nie poradze na to a ze akurat zaszlam w ciaze??

Gość Gosia gosia
przestań sie przejmowac niegatywnymi komentarzami, bylas u lekarza? prosilas o jakies badania?

Gość szklana pogoda
ja sie nie dziwie dziwie sie innym ze sie dziwia ja poszlabym szczerze pogadac z lekarzem, zrobila mozliwe badania

Gość bolaczka straszna
nie bylam u lekarza na razie byly dwa testy pozytywne i brak miesiaczki spoznia sie 12 dni juz

Gość malpkaaa
znam dziewczynę która piła, paliła i ćpała przez CAŁĄ ciążę a dziecko urodziło się zdrowe. Musisz być pozytywnych myśli a wszystko będzie ok ;)

Gość mph
Po części znam Twoje obawy. Rok temu urodziłam córeczkę, przez pierwsze 4 miesiące byłam na samych hormonach, zaczęło się od postinoru, tabletki na wywołanie miesiączki, tabletki antykoncepcyjne, lekarz nie widział czteromiesięcznej ciąży. Później stwierdził, że te dziecko nie ma szans na to aby było zdrowe i chciał je usunąć. JA je urodziłam. Jest zdrowa, śliczna, cudowna. Życze aby Twoje dzieciątko również było zdrowe. Pozdrawiam