Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emphetepe

***Jak nazwałybyscie faceta, który...

Polecane posty

Gość emphetepe

- nie przepuszcza dziewczyny w drzwiach - zostawia dziewczyne w swoim domu co wieczor bo spotyka sie z kumplami -w ciagu 8 miesiecznego zwiazku nigdy nie zaprosił dziewczyny do kina - nic jej nie kupił na urodziny , bo ona nie miała pieniedzy i dała mu prezent tuz przed swoimi urodzinami (wiec on nie miał zcasu kupic lub nie chciał nawet marnej rozyczki) - nie wrecza dziewczynie kwiatow od tak..z serca...choc wie jak ona to lubi - dziewczyny nazywa 'suczkami' - kłamie i zataja rozne rzeczy - jara trawke i dealuje - chce isc na spacer z dziewczyna pod warunkiem ze będzie wedkowac...z nia sama juz mu sie nie chce.... - uwaza ze posiadł mądrosci zyciowe i ze nie warto juz dyskutowac na filozoficzne temat wiec rzadko romawia ze swoja dziewczyna - namawia ja by w razie rozstania spotykac sie choby na seks

Gość emphetepe
ja wiem co sadzic o tej dziewczynie o ni a jestem - głupia idiotka....

Gość emphetepe
bo nią jestem* miało byc..

Gość emphetepe
😭 nie mam juz sił...tyle razy odchodzilam...i ciagle mu wierzyłam ze sie zmieni... zreszta widze ze nad soba pracuje....ze w środku jest dobry i wrazliwy....ale ...to wszysko mnie, kurwa, przerasta! :o

Gość jenny fair
daj sobie z nim spokoj , dziewczyno....

Wydaje mi się, że podałaś wystarczająco dużo powodów, aby go zostawić. Zastanów się czy tak chcesz, aby wyglądało Twoje życie? To ma być wszystko co czeka Ciebie w życiu?! Otwórz oczy! Wiem, że łatwo się mówi, ale nikt nie życzyłby Ci nigdy takiego życia! Zasługujesz na coś lepszego i dobrze o tym wiesz! Nie szukaj 100 innych, aby powiedzieć dam mu kolejną szansę. Po co? Sama mówisz, ten gościu się nie zmienia. Znalazł sobie, taką kochaną, co to zawsze przy nim będzie, nie musi dawać nic od siebie, bo Ty to tolerujesz. On wie, że i tak do niego wrócisz, że jesteś słaba. Ale jeśli tego właśnie chcesz...Przepraszam, że może za ostro piszę, ale jestem zła na Ciebie, że Twoje życie się dla Ciebie nie liczy.

Gość emphetepe
cich szept - widze ze sie zmienia..ale jest typem takiego chłopaczka ze skrecikiem...który luzacko patrzy na zycie , nie ejst odpowiedzialny , w wieku 26 lat nadal robi licencjat i nie garnie sie do nauki... poiwedział mi ostatnio, gdy miałam pretensje , ze nie szuka normalnej pracy, ze nie robi wszyskiego w czasie , ze on nie bedzie szarpał sie z zyciem...ze ma na wszysko czas... owszem..moze miec..ale chyba jesli jest z kims..to ta osoba planuje z nim przyszłosc która wybiega ponad tydzien czy miesiac... we mnie stale jest lęk...ze zyła bym z dzieckiem..z kims , kto wrzuca na luz bo mu wystarczy ze ma cokolwiek do zjedenia , g dach nad głowa, w co sie ubrac... a ja mysle o dzieciahc..mam silna potrezbe macierzystwa...a niestety w takich warunkach nie ma na to szansy....

A jesteś pewna, że chcesz go zmieniać? Może właśnie kochasz go za to jaki jest, jak się zachowuje wobec ciebie.

Gość emphetepe
paranoiczne ejst to ze nie ejstem z nim zakochana bo nie miałam szansy sie zakochac, gdyz najwazniejsze sa pierwsze chwile..a on wtedy robil sobie detox d twardych narkotykow i był gburem

hmm...tak jak bym to kiedyś już słyszała...Słowa mojego byłego: \"Ja się do żadnej pracy nie nadaję!\". On ma na wszystko czas...Na egzaminy poprawkowe też...Na pisanie pracy magisterskiej...A potem \"Załatw mi proszę, bo mnie skreślili z listy studentów, za głupie nie złożenie indeksu\". Ja myślałam o naszym przyszłym mieszkanku, o pracy, w przyszłości o dzieciach...A on się bawił! Więc skończyłam życie z takim dzieckiem. Czujesz jakieś podobieństwa? Nie żałuję, na prawdę!

Gość Fretka Beretka
ja tez z takim bylam. teraz juz trzecie studia zawalil, siedzi w domu i nie pracuje bo w kazdej pracy byli dla niego niesprawiedliwi (w dodatku prace zalatwione przez mame). pije i mowi ze to moja wina bo go zostawilam (kilka lat temu). za wszelkie swoje niepowodzenia obwinia innych. od lat nie jestesmy razem a on nadal nic nie robi ze soba jestem szczesliwa ze znalazlam sile by odejsc. i tego tobie zycze oni sie rzadko zmieniaja

Gość na marginesieee
Widzę że takich przypadków jest więcej :) Jedyne co moge zrobić, to trzymać kciuki, ze uda Ci się zebrać w sobie tyle siły, zeby go zostawić. Wiem, nie tak ma wyglądać związek, zę odchodzisz kiedy coś jest nie tak, ale to nie jest normalny związek. Więc prosze Cię, uciekaj!... mi się udało 🌻

Gość emphetepe
..to trudne...wszystko... opowiadacie tu o chłopakach nierobach..a on chce isc do normalnej tylko ze robi to tak po-wo-li.. ma swoje pasje i talenty...i gdyby sie zebrał w sobie to mogłby z nich zrobic dobry uzytek... umie bardzo dobrez gotowac..ma do tego 'smykałke' ale co z tego jesli nie czuje sie przy nim pewnie i bezpiecznie?

Gość Fretka Beretka
teraz go bronisz :D daleka droga jeszcze przed toba nie wtracam sie. bo ty go widzizs w rozowych okularach. moj byly tez "chcial" pracowac. i tez ma/mial pasje. gra na gitarze i spiewa i sobie wymyslil ze bedzie slawny. tylko tez jakos nigdy nie umial sie ostro za to wziac. wiesz, ladnie mowic to kazdy umie. a ja bede ministrem finansow. jestem dobra w liczbach (klamac tez umiem :P ). pogadac kazdy umie. ale nie martw sie. ja swojego bylego tez bronilam. pozdrawiam serdecznie

Gość vcxxzs
i takim facecie zle mysle, ale jeszcze gorzej o kobiecie ktora z nim jest tylko dlatego aby nie byc sama...