Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aqkdkdd

BLAGAM ..GDZIE ZNAJDE TŁUMACZENIE TEJ PIOSENKI NA POLSKI..MATKO JEST PIEKNA

Polecane posty

Gość dc girl
Love of my life, my soulmate You're my best friend Part of me like breathing Now half of me is left I don't know anything at all Who am I to say you love me I don't know anything at all & who am I to say you need me Color me blue I'm lost in you Don't know why I'm still waiting Many moons have come & gone Don't know why I'm still searching Don't know anything at all & who am I to say you love me I don't know anything at all Milosci mojego zycia, moja bratnia duszo jestes moim najlepszym przyjacielem czesc mnie lubi oddychac pozostala tylko polowa mnie nic tak naprawde nie wiem kim jestem ze mowisz ze mnie kochasz nic tak naprawde nie wiem i kim jestem ze mowisz ze mnie potrzebujesz pomaluj mnie na smutno, zatracilam sie w tobie nie wiem czemu wciaz czekam wiele ksiezycow bylo i przeminelo nie wiem czemu wciaz szukam nic tak naprawde nie wiem kim jestem ze mowisz ze mnie kochasz nic tak naprawde nie wiem to tak na szybko... ladna piosenka :)

Zresztą nieważne: Who Am I To Say Love of my life, my soulmate// miłość mojego życia, moja pokrewna dusza You\'re my best friend// jesteś moim najlepszym przyjacielem Part of me like breathing// część mnie jak oddech Now half of me is left// teraz połowa mnie odeszła Don\'t know anything at all// nie wiem zupełnie nic Who am I to say you love me// kim jestem, zeby mówić, ze mnie kochasz I don\'t know anything at all// nie wiem zupełnie nic And who am I to say you need me// kim jestem, żeby mówić, że mnie potrzebujesz Color me blue I\'m lost in you// pomaluj mnie na niebiesko (???), zatraciłam się w tobie- czyli że ogólnie jej smutno, oni tak po angielsku pierdolą, ze jak ktoś jest niebieski, to znaczy smutno mu;) Don\'t know why I\'m still waiting// nie wiem, dlaczego wciąz czekam Many moons have come and gone// wiele księżyców przyszło i minęło Don\'t know why I\'m still searching// nie wiem, dlaczego wciąż szukam Don\'t know anything at all// to samo, co w pierwszym refrenie;) And who am I to say you love me I don\'t know anything at all And who am I to say you need me Hmmm hmmm mmm Uhhh oohhh aahhh Hooo aahhh ohh ohhh Now you\'re a song I love to sing// jesteś piosenką, którą uwielbiam śpiewać Never thought it feels so free// Nigdy nie przypuszczałam, że to takie uwalniające uczucie(???) :O Now I know what\'s meant to be// teraz wiem, co miało być And that\'s okay with me// i zgadzam się z tym (jest w porządku) But who am I to say you love me And who am I to say you need me And who am I to say you love me Mmmm hmmm I don\'t know anything at all And who am I to say you love me I don\'t know anything at all And who am I to say you need me I don\'t know anything at all I don\'t know anything at all I don\'t know anything at all I don\'t know anything at all Cos w ten deseń, czyli same bezdety;)🖐️ Tłumaczenie freestyle:classic_cool:

Gość aqkdkdd
niech kto mi przetłumaczy błagam ..tam pisze ze to HOPE I tytul tez ale nie wiem jak na polski

Gość aqkdkdd
a dziki nie zauwazylam ze juz mi tłumaczyliscie..dzieki kochane..