Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co zabrac

co zabrac dla polrocznego dziecka nad morze?

Polecane posty

Gość co zabrac

do Mamus,ktore juz byly z malymi dziecmi,gdzies poza domem na dluzej (tzn na wczasach) :) jak w temacie :) tylko prosze o szczere rady :) wiem ze prawie wszystko,ale moze jeszcze cos szczegolnego? wybieramy sie z Mezem i wlasnie robie "liste" i tak sie zastanawiam czy czegos nie pominelam :D

Gość ooo raanyyy
dzis mialam taki topik zalozyc :-) wlasnie, napisz co zabierasz, bedziemy sie uzupelniac;-)

dzis wrocilismy z krynicy morskiej- bylam 3 tyg !! wez wszystko -zaczynajac od jedzenia! ceny koszmarne: przyklad-deserek- u mnie 1,80-2,20 nad mozem- 4,20 najwazniejsze- KREM OCHRONNY 50-60 pieluszki chusteczki jedzenie woda mineralna ubranka:) CZAPECZKI WOZEK materac- niekoniecznie:) - (wstawanie , i upadanie na materac- ulubiona zabawa mojego 8 mc synka) Aparat:) pieluszki\' LEKI LEKI LEKI

i jeszcze: Ksiazeczka ubezpieczeniowa(podsteplowana)-co 3 mc ksiazeczka zdrowia dziecka

Ja bylam nad morzem i przydal sie bardzo termos na wode dla malego,jak chcial jesc wsypalam mleko wlalam wode i gotowe...poza tym polecam bardzo taki pol namiot,cos takiego jak iglo,jest bardzo przydatny na plazy,mozna w nim polozyc malucha spac czy nawet schowac przed sloncem:) Zupki,deserki,soki,pieluchy,duzo ubran na zmienna pogode,krem z filtrem,cos na goraczke,katar,przeciwbolowe i na biegunke ! Jak sobie jeszcze cos przypomne to napisze :) Uanego wypoczynku!!

ja zabieram: body z dl rekawkiem body z krotkim rekaw koszulki z dl reka koszulki z krotk \"dzinsy\" dresy ogrodniczki bluzy kortki(przeciwdeszcz, cienka i gruba) spiworek - tzn kombinezonik :) rajtki skarpetki butki czapki(cienki i grube) pampery chusteczki zwykle i do pupki krem(zwykly,na kazda pogode,na slonko) kilka tetry oliwke plyn do kapieli reczniki kocyki podusie leki: panadol na zabki GRUSZKE DO NOSKA masc majerankowa spray do noska sloiczki: zupki,dania, owoce soki herbatke (ziolowa i owocowa) bebilon kaszke butelki smoczki i zwykla wode niegazowana a i zabawki :) narazie mam tyle na liscie, pewnie cos pominelam dlatego pytam :)

Gość ooo raanyyy
Podajcie link do tego półnamiotu, pliss