Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sekretareczka ha

z brunetki na blondynke a co z brwiami?

Polecane posty

Gość sekretareczka ha

jestem brunetka, przefarbowalam sie na ciemny blond a brwi mam czarne, nie wyglada to ladnie, czy mozna je rozjasnic?jak nadac im kolor odpowiedni do wlosow?

Gość yellowyellow
ja mialam ten sam problem. i rozjasnilam brwi ta sama farba, ktora farbowalam wlosy. zrobilam to bardzo dokladnie i ostroznie szczoteczka do zebow - zeby nie przedostalo sie do oczu. wiem, wiem, tak nie powinno sie robic, ale teraz w koncu wygladam naturalnie. jest to bardzo niebezpieczne dla oczu, jednak ja nie nakladalam duzej ilosci farby, a jedynie tak aby pokryc wloski, ale zeby nie sciekalo.

Gość gjhkll
a ja mam rozjaśnione włosy a brwi ciemne i rzęsy też i jeszcze je maluję czarnym tuszem-to wygląda całkiem normalnie.Jakbym miała jasną oprawę oczu to czułabym się -i pewnie wyglądała :P-jak UFO :P

Gość sekretareczka ha
A mi sie nie podobaja u blondynki czarne brwi jakos to nie pasuje:o moge je rozjasnic?a potem nalozyc farbe w kolorze wlosow?

Gość hananana
a ja jestem naturalną blondynką i mam naturalne ciemne brwi - wyglada zupełnie maturalnie

Gość yellowyellow
mi sie tez nie podobalo. wygaladalam jak baba z bazaru. bardzo jasne wloski i ciemne brwi... teraz wygladam duzo lepiej. a rzesy tez tuszuje czarna maskara i naprawde fajnie to wyglada. ja nalozylam na brwi ta sama farbe co na wlosy - super rozjasniajacy blond i wyszlo ok. brwi sa troche ciemniejsze od wlosow. latwo to poszlo, ale moje brwi nie byly czarne, a jedynie cos na pograniczu bardzo bardzo ciemnego blondu.