Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sekretareczka ha

S E N S A C J A!!!!!!Zobaczcie na to jest wśród nas oszust!!!!!!!!

Polecane posty

Co mu żałujecie?I tak byście te rzeczy wyrzuciły.Facet ma łeb na karku i zrobił sobie z tych rzeczy dochodowy interes. Życz,a będzie Ci życzone.🌻 ♥♪♫

Gość sekretareczka ha
A nie uwazasz, ze to nie w porzadku?Ze nas wszystkich oklamywal ta swoja niby pasja?mogl powiedziec prawde a on zerowal na kobiecej naiwnosci.zapewnial o tym, ze ciuszki beda lezaly w szafie a on tymczasem pocial je na szmaty.smiac mi sie z tego normalnie chce jacy ludzie sa bezczelni i chciwi.trzeba byc chorym, zeby przez tyle miesiecy kogos wkrecac a interes pewnie niezle sie trzyma

Oczywiście,że nie jest to w porządku.Ja nie byłam ani raz na jego topiku,dlatego dokładnie nie wiedziałam,w jaki sposób on te rzeczy od dziewczyn wyłudza(?). ♥♪♫

Gość SZPIEG NUMER JEDEN
a ty autorko topiku moglabys sie przyznac ze masz te linki z mojego tematu zalozonego na "moda i ubior". to ja wytropilam w googlach nieznanego, bo mialam mu wyslac ciuchy ostatnio, ale wolalam sprawdzic co to za człek. no i co wyszlo? ano te dwa linki o recyklingu (nie wyslalabym mu ciuchow na recykling, tylko dala do pck albo biednym dzieciom) plus strona o fetyszu ale nie pisal tam nic :D ogolnie facet jest zryty, a druga sprawa - nienawidze gdy ktos tam chamsko klamie. po co te slowa byly ze mu sprawimy radosc ciuszkami, ze je ratuje, ze jest taki doborduszny dla ciuszkow. te jego wypowiedzi sklanialy do myslenia pt "dobry chlopina to mu dam pare rzeczy", a tu sie okazuje ze to zwykly cham :o

Gość sekretareczka ha
No właśnie nie byłaś więc nie wiesz.Otóż on namawia dziewczyny do oddania ciuszków ponieważ jak twierdził jest mu żal, żeby tak piekne rzeczy byly niszczone, oddawane na czysciwo czy szmaty, a tym czasem co z nimi robi>brak słów.wydawal mi sie stukniety ale uczciwy chlopak a wychodzi na to, ze zrobil z nas wszystkich idiotki.

Gość to tylko _
,,szmaty ,,,,,,,a inni oszukuja i graja na ludzkich uczuciach ,,,to jest wporzasiu???!! topikowe widma !!!!!!!!!!!

Gość sekretareczka ha
do szpieg numer jeden widac natrafilas na niego w tym samym czasie co ja, bo takiego tematu tu nie widziala. szukalam czegos o nim na google bo podkusila mnie zwykla ciekawosc. na forum fetyszystow tez trafilam sama.

to tylko _ ,,szmaty ,,,,,,,a inni oszukuja i graja na ludzkich uczuciach ,,,to jest wporzasiu???!! topikowe widma !!!!!!!!!!! to tylko---------->to też nie jest w porządku!:( topikowym widmem też jesteś,też tu siedzisz!!!!!!!!!!!!!!!!:D ♥♪♫

Gość SZPIEG NUMER JEDEN
a ja mysle ze sciemniasz,podalas dokladnie moje dwa linki z tego topiku a w googlach jest tego troche, i co, akurat tego samego dnia zdecydowalas sie wkleic tu te same linki :D coz za co-accident... http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3540749 to moj temat.

Dobrze to sobie wykombinował:-) Ale mnie zastanawia jedno (bo nie jestem w temacie) jak mógł wpłynąc na te osoby, które dostarczaly mu ciuchy??? Może mi ktos wyjaśni

Gość sekretareczka ha
nie bylam na twoim temacie, mysl sobie co chcesz. szukalam na tym forum tego topiku bo czesto w nim pisalam z nienzajomym, jednak nie moglam sie do niego dogrzebac, wtedy wpisalam w google jego nick i wysjskoczyly mite strony tak samo jak strona z profilem na fetyszystach.nie jestem oszustla! zreszta jakie to ma znaczenie kto wpadl na to pierwszy.wazne jest, ze ten facet nas oszukal.

A ja nie sądziłem, że któraś z was mu wysyłała coś! Płaciłyście za wysyłkę na poczcie, stałyście w kolejce na poczcie? Nawet nie czytałem jego topiku ale myślałem, że wszystkie uważacie go za zboczeńca, fetyszystę i nawet z nim nie gadacie! ale jesteście naiwne! Ale i on jaki jest głupi. PRzecież wystarczyłoby, gdyby używał dwóch róznych pseudonimów i adresów mailowych na kafeterii i w swoim biznesie. Naprawdę czytając to się dowartościowałem. Jednak jestem inteligętna osobą:)

Gość smooczyca
no ale słuchajcie, po co on pisał po 30 maili z pytaniami o te ciuchy??? Jak wyglądają, jak były uszkodzone to jak do tego doszło, chciał znać każdy szczegół ciuszka no i to jego zamiłowanie do satyny...to jest dziwne! On preferował raczej bieliznę, czyli lekkie ciuchy, a przecież do recyclingu skupują na kilogramy?

Gość sekretareczka ha
nieznany01 (nieznany1985@wp.pl) Lubicie jak Wasze ubranka ida pod ostrza noza w maszynie? a ja marze by sie nimi opiekowac, by je tulic i czuc, sa takie slodziutkie... co za parszywy oszust ja mu nic nie wyslalam ale czesto z nim pisalam i nawet mialam zamiar mu cos podeslac. natomiast wiem, ze sa dziewczyny, ktore faktycznie cos mu wyslaly.

Gość SZPIEG NUMER JEDEN
inteligĘtna pewnie tak, ale do inteligENcji Ci daleko. ja mu chcialam wyslac ciuchy za kase, on pokrywalby koszty wysylki, w koncu byl temat ze on te ciuchy skupuje. no to sobie juz kupił :D wszystko byloby ok gdyby mowil na co mu te ciuchy, a nie ze jest fetyszysta i kocha ratowac ciuchy przed smietnikiem buahaha, wiedzialam ze to bajka:D

Naprawdę nie mogę uwierzyć jakie wy i on jesteście naiwni. BArdzo mnie to dowartościowuje!

Gość sekretareczka ha
smoczycoo on wlasnie glownie interesowal sie odzieza bawelniana

Oki już wiem o co chodzi..aż trudno uwierzyć,że są osoby,które się na to nabrały... To tak jakby ślepo wierzyć reklamie..nie to jeszcze gorzej. To żart, czy na seri ktos mu coś wysłał? Jeśli ktoś mu pomógł to w takim razie ja zbieram porsche- ktoś mi pomoże? :-P

Gość smooczyca
darmozjad----> on płacił za przesyłkę, pewnie niektóre babeczki z forum mają jego adres domowy! Do tego płacił nawet za satynowe koszulki.

Gość SZPIEG NUMER JEDEN
mi tez wysylalal ze 30 maili, gdy mowilam np ze cos mi sie kiedys tam dawno podarlo i wyrzucilam to pytal o to co sie z tym stalo, czemu wyrzucilam, czy mi sie to podobalo, z jakiego materialu bylo, jak duze rozdarcie, czy bym mu to dala gdyby nie wyladowalo na smietniku :D buahaha nie no porazka.

Ciekawe czy duzo na tym zarobił jak jeszcze płacił a w końcu sprzedawał na szmaty. Może na jedno piwo tygodniowo uzbierał...

A może on jednak jest zboczeńcem i dewiantem a sprzedawał tylko to co mu się znudziło? Najfajniejsze jest to, że wy wolałybyscie gdyby był dewiantem:(

Gość smooczyca
cały czas pisał, ze ma 30 parę ciuchów..chyba 30 parę ton! Oj coś mi sie wydaje, że on na nas zbił majątek...;)

Gość sekretareczka ha
Ja tez czegos tu nie rozumiem on pisal kiedys, ze za gacie zaplaci 5 zl od sztuki, przeciez to by mu sie nawt nie zwrocilo,chyba ze blefowal chcac stworzyc dobre wrazenie,faktem jest, ze on te ciuchy sprzedaje na szmaty.on jest jakims bardzo chorym czlowiekiem,

Gość sekretareczka ha
a poza tym on tu juz pisze od wiekow, nie wiadomo ile kobiet dalo sie nabrac a naiwnych nie brakuje, poza tym moze swoja dzialalnosc rozprzestrzenil na inne fora.zbil na tym interes jak nic.

Gość SZPIEG NUMER JEDEN
jest chorym na 100% bo normalny by nie wymyslal takich sciem. i te jego wyrazenia "dziewczeta:) macie jakies ciuszki na zbyciu? chyba nie cchecie zeby te wasze seksowne majteczki i staniczki poszly na smietnik lub czysciwo albo paliwo alternatywne"...ciekawe skad wiedzial na co te szmaty idą :D znawca od siedmiu bolesci. nie przeszkadzaloby mi gdyby sie przyznal do czego mu naprawde te szmatki, ale mysle ze kazda tutaj czuje sie oszukana, bo to ejst zwykle oszustwo i zerowanie na naiwnosci i dobrym sercu, wiekszosc mu wysylala te ciuchy bo wierzyla ze on naprawde ma z tego radoche.