Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sekretareczka ha

S E N S A C J A!!!!!!Zobaczcie na to jest wśród nas oszust!!!!!!!!

Polecane posty

Gość SZPIEG NUMER JEDEN
on tu urzeduje ciagle, jakies 2 dni temu by jego ostatni post bo rzekomo nie ma internetu :D

Gość sekretareczka ha
Dokładnie.Mnie to nie dotyczy bo ja mu osobiście nic nie wysłałam a jednak czuje sie oszukana.To jest podłe, nie wiem skad sie biora tacy ludzie.Jak można tak kogoś oszukiwac.On to robil od tak dlugiego czasu, dopiero teraz wyszlo szydko z worka kim jest

Gość matuchno kochana
ale kanciarz

dlatego nie warto pomagać innym i - lepiej zająć się \"własną dupą\", bo większość tylko czeka żeby wykorzystać cudzą naiwność... tyle ze ja sie przekonałam o tym już dużo wcześniej ucząc się na własnych błędach :P... 😠

Gość a czy ja moge poprosic
moze facet poprostu pozbawia sie tych, ktorych juz nie potrzebuje. reszte zostawia sobie do masturbacji czy cos. za wiekszosc przeciez obiecywal kase wiec nieoplacaloby mu sie je teraz wyrzucac. watpie, ze on handluje tymi ciuchami.

Gość noz w brzuch
ee na jednym z topikow jest taka jedna co ma ze trzy osobowosci trzy niki i gra glowne role ,kurna jak filmie a najlepsze jest ze inne kobitki jej wierza

Gość wklejcie linka
wklejcie linka tego nieznajomego z tematem

Gość noz w brzuch
aaaaa szmaty to nic!!

i chyba wiem na ktorym. polki w niemczech- szukam kontaktu?

noz w brzuch- zgadlam?

Gość smooczyca
wkleiłam informacje na jeden z jego tematów, drugiego nie mogę znaleźć. On i tak sie już tutaj nie pojawi...

Gość puknijcie sie
w glowe czujecie sie oszukane a co myslalyscie ze facet onanizuje sie w wasze ciuchy bo na to wygladalo z tonu jego postow TO STRASZNE ZE JEDNAK JE SPRZEDAJE musicie czuc sie z tym fatalnie!

Gość noz w brzuch
na tym tez ! zagdlas ! ale jeszcze sa inne topiki

Gość hehe no niezle

Gość milagrossss
up up up!

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
up

Gość o kurde moja stara bluzka

Gość Dajcie sobie spokój
Te które mu wysyłały te ciuchy są równie nienormalne. I nie tłumaczcie się! Powiedzcie mi jaką niby korzyść miałyście z tego że jakiś świr wam obiecał ze bedzie trzymał wasze ciuchy w szafie! Od kiedy wiszenie ciuchów w szafie ma jakąś korzyść ?! Toż to to samo co by leżały na śmietniku! Sens jest wtedy jak ktoś w nich chodzi, użytkuje je. Też mi dobry uczynek sprawianie radości obcemu który się przedstawia jako zboczeniec. Weźcie się puknijcie w głowę. A teraz nagle wielkie rozczarowanie że kłamał. Od początku było wiadomo ze coś z nim jest nie tak. Mnie osobiście wkurwiało tylko to że był uparty i natrętny jak mucha. Nie szło go nijak spławić. Nie docierało do niego nic z racjonalnych argumentów i pieprzył ciągle o jednym i tym samym jak zacięta płyta. Dla mnie to już samo w sobie świadczy o jakimś skrzywieniu.

Gość smooczyca
Nieznany - wystarczy wpisać Twój osobisty adres e mail w google i co nam, się ukazuje? Owa strona: http://www.srodowisko.iso.pl/gielda/gielda.asp?oferty=&kat=&kat2=&kat3=&dzial=&ID=15 na której masz swój profil i zdjęcie bluzki, która jest też na Twojej stronie! Bluzeczkę ponoć tak kochasz a chcesz ją sprzedać na szmaty! Jesteś zarejestrowany na kilku innych forach, portalach zajmujących się recyclingiem, więc co to może oznaczać? Chyba, że jest to jakaś Twoja gierka związana z Twoimi upodobaniami, ale jakoś w to wątpię...

Gość to jest maniak
najpierw je tnie nozem a potem probuje sprzedac