Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dedwddw

Moja koleżankaz pracy,podnieca się tym, że robole na budowie na nia gwiżdżą!!

Polecane posty

dwdwdwedwed, jestes dziecinna i glupia skoro sie czyms takim podniecasz. Do tego brak ci szacunku do innych, samo okreslenie \'robole z budowy\' nie swiadczy o tobie najlepiej, a juz obmawianie kolezanki i szukanie poklasku w necie jest na poziomie podstawowki.

robole z budowy??? no to w tej firmie sa dwie idiotki ty i ta koleżanka z której sie śmiejesz...

Gość ja pierdziele ale jestes
załosna autorko topiku! przezywasz kumpele jak mrówka okres! ja pierdziele niech sie podnieca ze na nia gwiżdzą, ty jestes jeszcze bardziej żenująca ze zakładasz o tym topik na kafe - ...pewnie na ciebie nawet stare robole nie gwiżdzą taki jestes pasztet

Gość dedwdeded
dla mnie robole nie sa wyznaczniekiem!!hehehe

Gość dedwdeded
jeste atrakcyjna kobieta jak chcesz wiedziec, wiec nie potzebuje potwierdzania swojej wartosci..przy robotnikach z budowy Robole, tak sie mowi , a jak mowic, "Panowie z budowy"robole jest krocej mam do nich szacunek, ale nie dla osob, ktore ubieraja miniowki i podniecaja sie ze gwizdza na nie, spragnieni sexu robole, ktorzy na kazda gwizdza

dedwdeded - lepiej przestać zazdrościć tej twojej kolezance powodzenie bo z tej zgryźliwości zmarszczki ci sie zrobią :P a tak pozatym co byś nie napisała to fakt że nazywasz kogoś robolem świadczy o twoim złym wychowaniu i prostactwie

Gość jestes zalosna kobieto
nie drazni cie to , ze kolezanka opowiada ze 'robole' na nia gwizdza ale drazni cie fakt, ze jest moze ladna i zgrabna a to, ze o tym mowisz swiadczy o tym, ze jestes zazdrosna, zawistna baba, ktora by wydlubala oczy innej kobiecie nawet za to, ze ma np dluzsze od ciebie wlosy zenada

wiecej szacunku dla ludzi pracy. gdyby nie te robole nie siedzialabys na swojej wymanierowanej dupie w klimatyzowanym pomieszczeniu

Gość dwdededo jacusia
Jacek, a gdyby to to była Twoja dziewczyna:)???tez bys sie tak madrzył gdyby twoja dziewczyna, specjalnie zakładała miniowke, zeby sie Panowie z budowy ślinili na nia???

Gość dwdededo jacusia
nie ejstem załosna, nie wydłubałabym jej niczego, bo do takich osob nie nazle, po prostu smieje sie z jej pustoty, proznoscvi i głupoty wcale nie jest łądna

Gość dwdededo jacusia
gsyby była ładna, nie musiałaby si dowartosciowywac POanami z budowy mam szacuneczek do nich

Gość dwdededo jacusia
Ludzie czy wam przez głowe wasza pełna zazdrosci, nie moze przejsc mysl ze ktos...moze wcale nie byc zazdrosny!!! Tylko, ze widzi obiektywnie czyjes głupie zachowania i wady!!! Ja nie byłam, zazdrosna i nie bede..bo taka ma nature, lubie cieszyc sie z czyjegos szczescia, ale jak ludzie zachowuje sie głupkowato to mnie to smieszy nic na to nie poradze!! W psychologii, przypisywanie komus zazdrosci jest tłumaczone(jest to zbadane i naukowo potwierdzone)...jako..."każdy sądzi po sobie" , czyli przypisujemy najczesniej inne cechy ktore sami mamy!!!!! a wiec!!wg was jestem zazdrosna, poniewaz, wy sami jestescie zazdrosnikami i wiecie po sobie, ze takiej sytuacji(kazdy czerpie z wałsnego doswiadczenia)..bylibyscie zazdrosci!! Tu na forum nie mozna nikogo skrytykowac, bo zaraz ludzie rpzypisuja ci zazdrosci!!Ile musi byc w was samych jadu i zazdrosci skoro ciagle przypisujecie im obcym, nie znanym wam ludziom!!!! Nie przeszła wam przez wasza zdemoralizowana główke, ze moga byc luydzie ktorzy nie znaja uczucia zazdrosci!!

Gość Mrott
W psychologi wspomina się też o czymś takim jak obsesja - a ja mam nieprzeparte wrażenie, że twoją jest właśnie "Pani miniówa"... Człowieku, żyj i pozwól żyć innym :)

Gość dwdededo jacusia
BO TO PEWNIE BYłA TWOJA LASKA HAHAHA pustaczka taka sama jak Ty Jacku kiedys broniłes Dody.. a jak ktos broni takiego prymitywa, sam sobie wystawia świadectwo

Gość dwdededo jacusia
Tylko, ze do pracy jest zakaz chodzenia w krotkich spodnicach, zeby nie rozpraszac..innych, a ona celowo ja ubiera

Gość dwdededo jacusia
masz laske Jacusiu?

Gość asdsdsd
mowi sie mowi

Gość Hej to ja jestem opisywana w
tym topiku. KochanA koleżaneczko,Nie sądziłam, że jesteś taka mściwa. Cały czas odgrywasz się za Bartka, że ZOSTAWIŁ Cie dla mnie. A pomyśl tylko chwile - skoro cie zostawił, to znaczy że cie nie kochał . Wiec to nie moja wina, bo jakby cie kochał to mogłabym go sobie podrywać do u...nego końca świata. No ale skoro ciągle nie daje ci to spokoju to cie pociesze - dzisiaj rano kopnełam go w tyłek i jestem już z kim innym. ZADOWOLONA???????? USATYSFAKCJONOWANA????????????? Żałosna, zakompleksiona zazdrośnica - oto kim jesteś.

Gość asdsdsd
lUDZIE Z KAFETERII, JACY WY JESTESCIE SMIESZNI wyzywacie kogos bo pisze robole, a sami tak pewnie nie raz gadaliscie.. Najswitsi,m najpobozniejsi ludzie z kafeterii A JAK KTOS COS SKRYTYKUJE TO ZNACIE JESDNO SłOW NA PEWNO ZAZDROSCI!!Jest logika rozumumowania Dody Rabczewskiej, a głuposzej laski nie widziałem... moim zdaniem ta dziewczyna zle robi łamie zasady konwencji ubioru!!!Zawuacie, ze w bankach i w miejsach publicznyhch kobiety maja spodnice do kolan i bardzo dobrze, chodzi o to włąsnie, zeby nie rozpraszac niepotrzebnie w pracy Co innego na codzien, albo na dyskoteke, sobie kazdy moze ubrac co chce, moze isc nawet nago ALE W PRACY JAKIES REGUłY OBOWIAZUJE, NAWET NIE PISANE(jesli chodiz o ubior_),a kto ich przestrzega sam sobie wystawia opinie.. jak w jej przypadku, pustej laski, latawicy!! do pracy nie chodzi, se aby prowokowac starszych panow na budowie, ale by nie rozpraszac uwiagi strojem i pracowac, nie znosze takich lasek bo narzucaja , sie nosza delolty prowokuja, a my faceci jestesmy słabii pod tym wzgledem i glapimy sie fakjtycznie, tracimy czas zamiast pracowac...TO CO ONA ROBI JEST NIEZDROWE, PODRAJCOWUJE TAKICH ROBOTNIKOW..znałem przypadek, gdy taka dziewczyna jej pokroju została zgwałcona, przez takicj robotnikow.. juz pozniej nie nosiła mini

Gość dsdweedwde
Hej to ja jestem opisywana w tym topiku...nie to nie ATy! !przykro mi

Gość dsdweedwde
nikt mnie dla nikogo nie zostawił, mam faceta..i jestem szczesliwie zakochana:):) nie potrzebuje do dowaartosciowania spojrzenia robotnikow;p wystarczy mi miłosc:)

Gość on34
do " Hej to ja jestem opisywana w" a jestes pustaczka i idiotka..chwalisz, sie ze jakas laska była przez Ciebie nieszczliwa wiesz co to sumienie? sprawdz czy masz po lewej stronie serce? cipke masz na pewno, bo cipa myslisz Nie znosze takich jak Ty, rzucacie nas..odbijacie nas swoich najelszpym przyjacio , zeby udowdnic, sobie i kolezaneczkom jakie macie powodzenia..a pozniej w konsewkcencji zostajecie starymy panna qrwami

Gość Mrott
Kolego, nie zalewaj. Gdybyście byli coś warci, to nie lecielibyście na pierwszą, która kiwnie na was palcem. A wy (tzn.tacy jak ty) najpierw lecicie jak pszczoła do miodu, olewacie swoje dziewczyny, macie w d. ich uczucia, a potem w bek : to ona winna, ona mnie poderwała a potem rzuciła, co za szmata itd itp. Jeśteście żałośni, zachowujecie się jak mali chłopacZkowie ;)

Gość Hej to ja jestem opisywana w
Odwal się facet. Bartek mnie zauroczył, przez chwilę było miło ale sie skończyło bo mi się znudził. To po co miałam to ciągnąć? Z litości? A dzięki mnie moja koleżaneczka przynajmniej się dowiedziała, co ten jej Bartuś jest wart, więc powinna właściwie być mi wdzięczna. Lepiej, gdyby się o tym dowiedziała już po ślubie z takim zdradliwym frajerciem??

Gość gość21
ktoś tu już dobrze napisał że w tej pracy są dwie idiotki opisywana pani i autorka tekstu. sam pracowałem na budowie i nie trzeba być wcale obleśnym dzadem żeby tam pracować. dobra jest

Gość kipik
dajecie sie wkręcać w durne teksty... ona nie odpusci... w innym temacie byłe "piękna nieznajoma" .. kretynka do kwadratu... ale prowokuje wzorcowo.

Gość ale głupia
głupia pusta PIZDA Z TEJ TWOJEJ KOLEZANKI, A KTO TWIERDZI INACZEJ..TO ZNACZY, ZE ZAZDROSCI!!! HEEHEH HAAHAH HEHE