Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość black coffi

skarpetki

Polecane posty

Gość black coffi

Co myslicie o skarpetkach w lozku? Zauwazylam ze jakosc nocnych przyjemnosci zalezy od koloru skarpetek, jakos nie wiem nie wypobrazam sobie pojdsc do lozka w niebieskich. W rozowych to jest jazda na maxa,a w bialych jakas stypa. Moj facet tez ma manie na skarpetki. A u was jak jest??

Gość ja tak mysle
my zdjemujemy skarpetki przed seksem bo nie jestesmy ze wsi

Gość kolasa
mysle i mysle i chyba w to nie wierze... durna teoria,,, to jest moje zdanie.

Gość Funny Unny
Skarpetki? Ale ze co? Wachacie? Biale nie smierdza, a inne kolory zalezy jak dlugo noscie? Ja to lubie facetow w bialych... taki sportowy styl. Oczywiscie sportowy nie znaczy krotki dystans. Najlepiej maratonczyk. Wtedy te skapety to...jak sie ak przebiegnie to juz nabieraja wartosci :)

Gość kamcia amcia
skarpetki w lozku jakos mnie odpychaja :/ jakby moj facet byl w samych skarpetkach to bym go chyba wysmialaa :D

Gość black coffi
Co wy gadacie ze ze wsi. Ja mam na mysli takie adidasa albo nike a nie jakies w 3 paski!! Skarpetki sa zajebiscie pociagajace

Gość kamcia amcia
buhahaha to sie usmialam wiekszosc kobiet uwaza faceta w samych skarpetkach za zalosnego :D

Gość Soksiarz
Ta racja! Skarpety to odstawa! Z moja dupa zamiast bielizne wolimy kupic oryginalne skarpety. Frajda nieraz taka gdy zakladam je na mojego wacka. Ale kolory... no biale z reguly. i to gruba bawelna.

Gość alonso13
Ja jestem facetzem 1 klasa , moja laska kocha sie ze mna kochac w skarpetkach, nie wiesz co tracisz:) Pozatym czasem do skarpetekl dorzuce krawat :)

Gość kamcia amcia
alonso mam nadzieje ze 13 to nie twoj wiek :d (zart) aler krawat mzoe byc sexy ;)

Gość alonso13
Trzynascie to ilosc kobiet z ktorymi spalem;) A krawat sexy na maxa, laski szualeja

Gość kamcia amcia
hehe to dobrze :P tesh mi sie tak wydaje :D

Gość Funny Unny
Krawat? to juz chyba wyzsza jazda, co? Bo skarpety to na nogi, a krawacik, to z petelka chyba? Jakkolwiek moze byc przyciasny i co? Sztywny caly gosciu :) Z takimi to ja sie nie bawie. Soksy i juz :)

Gość misia 15
Funny Unny To moze ze mna sie pobawisz? Ja lubie biale adidasa i maluztkimi rozowymi paseczkami

Gość Funny Unny
rozowe paseczki? Laska, ja wole ostra jazde - oczywsice bez krawacika, ale paseczki najlepiej na goly tylek, rzemieniem. A adidasa to uwazaj, bo zlapiesz Misia, jak bedziesz taka niegrzczna ;)

Gość poruciarz
" ja tak mysle my zdjemujemy skarpetki przed seksem bo nie jestesmy ze wsi" a zakladacie kalosze :)

Gość black coffi
To moze sie ze mna na ostra jazde ustawisz? Ale potem sobie z tydzien nie pojezdzisz, nie bedziesz w stanie :) Nawet w najfajniejszych skarpetkach ;p

Gość spawacz
to ja moze z wami obiema? mam stare onuce, wiec moze byc troche orientalnie :) obie wysiadziecie zanim lozko zobaczycie ;)

Gość black coffi
beebee moe skoczymy na kawke dzis wieczorem ? Moze byc tgez kolacja a najlepiej kolacja ze sniadaniem i skarpetkami oczywiscie:)

Gość Alonso13
Blondynka jestes Ty niemiecka techno kurwo ale gusrt masz dobry:)

Gość black coffi
To czekamy na ten lunch:)