Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ciasteczkowa dziewczyna

MIŁEGO PONIEDZIAŁKU DLA WSZYSTKICH!

Polecane posty

Gość bedzie przejebany
ale dziekuje :)

dzieki i wzajemnie ale moj poniedzialek nie bedzie zbyt mily - cizzki dzien w pracy, a glowa mi peka

taaaa.........głowy do góry :-0 też tak myślałem i jak dzisiaj rano wychodziłem z pracy to mi sie gołąb zfajdał na czoło :-0 też mi miły poniedziałek :-0

Gość biedroneczki sa w kropeczki
a moj bedzie super:) zaraz wyjezdzam do Druzgiennik do aquaparku;)

no :-) codziennie tak mam przez wakacje :-) robie tam za gwizdek ratownika :-)

nie podszywac sie chamy :[

A ja mam pracy w dupsko......wstałam o 5 rano...a lenia mam tak wielkiego, że wolałabym cerować skarpety niż siedzieć w tej cholernej robocie.

mózina :) bo dostaniej klapsa;) Pracy w dupsko znaczy pracy w pierony jasne;) A ty co robisz?:P pewnie też pracujesz w dupsko:P

wróciłem właśnie z nocnej zmiany :-0 nie czytasz chyba dokładnie :-P ps. dzisiaj żadnej skórki i stąd mój podły nastrój :-0 nie będzie kasy na nowy gadżet elektroniczny :-0

mózina. Żeby Ci się chyba nawet 100 ptaszków zesrało na głowę to chyba nic nie zmieni Twojego podłego podjeścia do samego siebie;) I do spania marsz..może Ci się humor poprawi:)

mózina . Jak ktos jest naprawde zły to raczej nie specjalnie sie tym chwali..... Sądzę, że to z Twojej strony niezła kokieteria;)

gupieście baby i tyle :-P kokieteria to chyba oprócz grzybicy pochwy, spóźniającego sie okresu i prowokacji, najczęście używane przez was słowo :-P ale to w tym wieku, bo później najczęściej mówicie: boli mnie głowa :-P

To pochwal się w jakim to wspanialym wieku jesteś, skoro jesteś agresywny, obleśny, zboczony, porywczy, nietolerancyjny. Może się cos dowiem, w jakim przedziale wiekowym należy omijac facetów szerokim łukiem:)....Bo tak jak TY będę mierzyła wszystkich chłopów jedną miarą:P

Powiem tak. Twoja zrozpaczona buźka obok napisanego wyznania, adekwatnie przedstawia moje uczucia w chwili obecnej;):):)

mało tego :-0 jestem starszy od Myrevina i bardziej zgorzkniały :-0 zaczynam brać leki przeciwdepresyjne bo przeczytałem w branżowym piśmie że można dostać orgazmu od samego ziewania 😭 i ktoś ma czelność życzyć mi miłego poniedziałku? :-0 zapomniałem dodać że od kilku lat przesiaduje na tym kobiecym forum i za każdym razem gdy wracam do domu to zakładam różowe getry :-0 ale to tak na marginesie :-0

Biorąc pod uwagę, że w getrach wszystko się \"uwypuka\" i staje się bardziej nabrzmiałe....proponuję po ich założeniu porządnie ziewnąć....może Ci pójdą w kroku i nabierzesz jakiejś tam pewności siebie:)