Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ciasteczkowa dziewczyna

MIŁEGO PONIEDZIAŁKU DLA WSZYSTKICH!

Polecane posty

w moim wieku pewność siebie już raczej nie jest mi potrzebna :-0 przepracować jeszcze te kilka lat na wysłużonej sanitarce i nie myśleć o czymś co nie jest już dla mnie :-0 a getry niech służą mi już do końca :-0 no chyba że razem z getrami skończył bym i ja :-0 tzw. złoty strzał :-0:-P

na pewno biurokratka :-P prawdziwych kobiet to nie rusza :-P ale daje sto do jednego że paznokcie już zdążyłaś w pracy pomalować :-P

Oj jak bardzo się mylisz:) Co do paznokci to wymalowałam je w chacie:) Nie załatwiam w pracy takich czynności...... A co do tego, że prawdziwych kobiet nic nie rusza to tez się mylisz;). Sa różne kobiety i rózne rzeczy na nie działają...jednak co akurat do tego, że jest mi niedobrze na myśl \"tamatu kupowego\" to akurat nieco to ubarwiłam...:P Właśnie wcinam:)

pamiętaj, mam 49 lat i w tym wieku już sie człowiek nie myli :-P to po pierwsze :-P po drugie smacznego i tak cud że tyle wytrzymałaś :-D:-P

Wiek 49 lat nie daje Ci niestety patentu na wiedzę:) Człowiek się uczy całe życie;) PS. Nie jesteś taki stary, więc głowa do góry....jednak zdecydowanie getry w dół:)