Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anitka1984

ambilan xerial keranorm kto uzywal na wrastanie wlosow??????????

Polecane posty

Gość anitka1984

moim problemem sa wrastajace wlosy po goleniu. dotyczy to glownie nog, zsypane sa krostami w ktorych gniezdza sie te okropne wrosniete wlosy. nawilzalam robilam pillingi rekawica sizalowa i inne ale nic to nie dalo. niedawno przeczytalam ze sa na rynku specjalne produkty zluszczejace stosowane rowniez przeciw wrastaniu wlosow po depilacji. czy ktos stosowal ambilan xerial keranorm lub jakies inne i moze mi polecic cos naprawde dobrego??? z gory dziekuje:)

Ja jestem zadowolona z keranormu, wloski mi nie wrastaja, usunal tez drobne przebarwienia i blizny po dawnych wrosnietych wloskach tez sa jakby jasniejsze. A po depilacji przetrzyj sobie skóre rozcienczonym w wodzie olejkiem z drzewa herbacianego, mi pomaga :)

Gość paulapa
Ja stosowałam keranorm na zrogowaciały naskórek. Nie wiedziałam, że jest też na wrastanie włosków! Super!

Gość BetiD3413
Uzywaliscie leku co sie nazywa Ambilan? Bo wyszukiwalam informacji dotyczacych tego leku i nie wiem co myslec. Moze mozecie cos powiedziec mi o tym produkcie? Warto go kupowac, sa dostepne jakies zamienniki? Na tej stronie jest troche opinii o Ambilan: http://www.listalekow.pl/ambilan/ - uwazacie, ze mozna sie tym sugerowac? Wolalabym sie nie rozczarowac i roztrwonic bezsensownie pieniazki, dlatego pytam Was o rade. Dzieki za wszelkie porady.