Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 marcoweczka

29.03.2008 - coraz bli偶ej!

Polecane posty

Go艣膰 marcoweczka

馃尲 29.03.2008 - coraz bli偶ej! 馃尲 czy jest kto艣 jeszcze na ten dzie艅?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 marcoweczka
HEJ DZIEWCZYNKI CZY ZADNA Z WAS NIE WYBRALA SOBIE TEJ DATY NA SWOJ DZIEN?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
Witaj marc贸weczko :) moja przyjaci贸艂ka ma tak膮 dat臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 duplikata
nie b臋dzie Wam zimno? czemu akurat taka data? to ju偶 jest Wielkanoc?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marcoweczka
witam 馃尲 taka data poniewa偶 23.03.2008 to ju偶 Wielkanoc. chcieli艣my bardzo w Wielkanoc-mo偶na powiedzie膰 ze to taka tradycja w mojej rodzinie -od prababci 艣luby s膮 w Wielkanoc. niestety w styczniu tego roku wszystkie sale kt贸re nam sie podoba艂y by艂y ju偶 zaj臋te na Wielkanoc 2008 a i orkiestra nie mia艂a ju偶 terminu wolnego tego dnia. wiec zdecydowali艣my tydzie艅 po 艣wi臋tach. liczymy ze i tak b臋dzie pienie. 艣nieg tez ma sw贸j urok. komponowa膰 sie b臋dzie z moja sukni膮 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gratuluj臋 wyboru

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marcoweczka
hej dziewczyny czuyli zadzna nie bedzie brac slubu tego dnia? jestem sama - niemozliwe....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szaro艣膰 b艂oto
i deszcz tez si臋 bed膮 komponowa膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marcoweczka
a kto mowi ze bedzie szaro - dla innych moze ten dzien beedzie zwykly i szary ale dla nas bedzie najbardziej kolorowy i najbardziej sloneczny ze wszystkich...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do marc贸weczki-
ja mam 艣lub 5 kwietnia 2008r- tydzie艅 po Tobie. wiele os贸b pyte艂o sie nam dlaczego taka data a nie lato. Nam po prostu tak pasowalo, moze troch臋 z przekory, bo wszystkie 艣luby latem lub jesieni膮. Tak czy owak nie ma co sie martwic pogod膮, bo pogoda jaka艣 zawsze b臋dzie :) 艢lub bedzie w ko艣ciele, wesele na sali wi臋c nawet jesli bedzie pada艂 deszcz to raczej nikt mocno nie zmoknie. :) Moja kole偶anka mia艂a slub w styczniu- plucha, deszcz i zimno, mimo to by艂 to jeden z pi臋kniejszych 艣lub贸w i wesel kt贸re widzia艂am. Nie pogoda jest najwa偶niejsza. Je艣li m艂odzi sie kochaj膮 i ciesz膮 sie swoim 艣lubem to dobruy nastr贸j udziela si臋 go艣ciom i to s膮 naprawde pi臋kne uroczysto艣ci. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marcoweczka
ooo wreszcie jaki艣 odzew - ju偶 my艣la艂am ze b臋d臋 sama tego dnia:). do marc贸weczki -masz racje w 100%. co ma pogoda, czy nie pogoda, co ma ciieplo czy zimno wobec wieczno艣ci i naszej mi艂o艣ci (ale mi sie zrymowa艂o:) ). a jak id膮 przygotowania do Twojego 艣lubu i wesela ? za艂atwiacie ju偶 co艣? pozdrawiam 馃尲

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marcoweczka
馃尲

Udost臋pnij ten post

dziewczyny..jeszcze kupa czasu i wczesniejszych wesel przed wasza data.. ja mam juz za poltora miecha i nawet nie panikuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marcoweczka
oj chcialabym zeby juz zostalo tylko poltora miesiaca... a tu jeszcze 7:( ale napewno szybko minie... do kurde no musisz byc chyba zestresowana bo nie wierze ze nie przezywasz wlasnego slubu... u mnie jeszcze tyle a ja juz czuje jakby byl za miesiac:) juz sie nie moge doczekac.... jaka wodeczke kupiliscie na wesele? masz juz suknie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
marc贸weczko ja ju偶 po tych nerwach, ale moja znajoma ma 艣lub wtedy co Ty (jak ju偶 wcze艣niej pisa艂am) i dok艂adnie te偶 panikuje :) owszem nerwy s膮 ale ja tak wcze艣nie si臋 nie stresowa艂am jeszcze... czasami mam ochot臋 ni膮 wstrz膮sn膮膰, bo si臋 dziewczyna do 艣lubu wypali :D No wi臋c jak Twoje przygotowania id膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marcoweczka
do agital: o to Twoja przyjaciolka i ja jestesmy podobne:) nosi mnie! juz chcialabym suknie przymierzac:) a przygotowania przedstawiaja sie nastepujaco: - zarezerwowana sala -(2.500) - zarezerwowany zesp贸艂 - (2.100) - kucharki + obs艂uga (2+3) - (2.000) - w贸dka juz stoi w piwnicy - 200 butelek 0,5 Sobiskiego w tym tygodniu jedziemy do fotografa i kamerzysty. agitko a Twoja przyjaci贸lka na jakim etapie przygotowan jest? organizujemy wesele systemem gospodarczym czyli sami musimy zatroszczyc sie o wszystko- stad ten stres i nerwy. dziewczyny ktorych wesele bedzie organizowane z tzw. talerzem czyli od osoby nie musza martwic sie o nic - no moze tylko o napije wyskokowe i tort- zaplaca i maja spokojna glowe. ja tak nie chcialam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marcoweczka
do agital - gratuluje ! i szczescia w zyciu...

Udost臋pnij ten post

Jak to si臋 nie musz膮 martwi膰 o nic wi臋cej jak maja od talerza. Po prostu nie gotuj膮 i nie za艂atwiaj膮 kucharek. A wszystko inne jest na ich g艂owie.

Udost臋pnij ten post

no mam wszystko, denerwowalm sie jak zaczynalam zalawiac a bylo to 10 miesiecy przed. im blizej tym bardziej mnie to wali. wodka jest - Pan Tadek suknia jest - ale nie pokaze fotki bo i tak mnie zjada ze beza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marcoweczka
do kurde no chcialabym zobaczyc twoja suknie mozesz przeslac na meila?

Udost臋pnij ten post

marc贸weczko jak masz ochot臋 poprzymierza膰 to przymierzaj!!!!JA mam 艣lub w lipcu i sukni臋 ju偶 kupi艂am a co!!wszystko zale偶y od Ciebie!! kurde no - daj spok贸j ja te偶 mam bez臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marcoweczka
wlasnie z tym przymierzaniem bedzie troche klopotu bo nie nosze rozmiaru 38:( tylko 44 a w salonach na wieszakach wisza tylko 38 i 36.... ale no problem napewno cos znajde a jesli nie to bede sie katowac zeby spasc chociaz na 42:)

Udost臋pnij ten post

Ta druga zdecydowanie bardziej w moim gu艣cie :) pi臋kna... No fakt z przymierzaniem sukien jest ma艂y problem rozmiarowy.Ja mam 38 wi臋c sukni臋 pani zdj臋艂a z wieszaka skr贸ci艂膮 3 cm i idealna jest jak szyta na mnie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marcoweczka
kurde no napisalam do ciebie przeslesz zdjecie twojej sukni....?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
marc贸weczko dzi臋kuj臋 za 偶yczenia.... moja kole偶anka ma sal臋 (z obs艂ug膮), orkiestr臋 a teraz ogl膮da suknie ma ju偶 te偶 swoje typy upatrzone - chyba b臋dzie szy艂a w salonie wed艂ug wzoru kt贸ry poka偶e krawcowej (chcia艂a moj膮 suknie odkupi膰 ale jest za du偶a w biu艣cie no i jej m膮偶 ju偶 t膮 suknie widzia艂 na moim weselu) Co do sukni to ta druga jest 艣liczna , a co do mierzenia to tez mia艂am szcz臋艣cie bo moja z manekina by艂a prawie idealna wi臋c mog艂am sie w niej zobaczy膰 a potem uszyto ju偶 na wymiar. Co do organizowania wesela \"od talerza\" to wierz mi te偶 jest si臋 o co martwi膰 tylko nie trzeba tego przygotowywa膰 osobi艣cie itp.

Udost臋pnij ten post