Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marceliona

WYGŁADZAJĄCE MLECZKO DO WŁOSOW FRUCTIS

Polecane posty

Gość marceliona

hej,moja siostra wlasnie sobie takie kupila,w opakowaniu z pompka.ja mam krotkie wlosy wiec nie bardzo sie znam,ale moze wy wiecie ile ona tego ma wziac,ma wlosy do ramion cale wycieniowane,ile razy pompka ma nabrac?raz wystarczy?bo znajac ją nabierze albo za malo albo za duzo i wyjebie ten produkt do kosza bo stwierdzi ze jest nic nie wart.dlatego pytam was i jej powiem wtedy :)

Gość marceliona
up up up

Gość evelayne
ja takowe mleczko mam i po pierwsze naklada sie go na polowe wlosow albo na same koncowki mniej wiecej ilos wielkosci winogrona tyle w zupelnosci starczy bo jest bardzo wydajny ja tez mam dlugosc do ramion i mi tyle wystarczy bo jak sie wiecej wezmie to potem szybko sie wlosy tluszcza.no i mi na bardzo mdlugo starcza nawet do pol roku.a po drugie fajnie pachnie i wlosy sa mieciutkie i troche wygladzone wiec polecam!

Gość marceliona
a na wilgotne wlosy?i jak wyschna to prostowac wtedy mozna prostownica ?czy jesli sie tak na szczotke wyprostuje to sie wygladza?bo przez to ze ona ma pocieniowane to sie jej wywijaja wllosy

Gość evelayne
zaraz po umyciu na wilgotne wlosy i naprawde tylko odrobinke, dobrze kilka razy przeczesac i jak wyschna to mozna prostownica ja jej wlasnie uzywam.A jak szczatka to na wilgotne wloski ,tez mam pocieniowane no i troche ciezko sie je wygladza no ale jakos tam sie wkoncu zrobia