Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_wera_11

rozgrzeszenie

Polecane posty

Mam ogromny problem, proszę mnie z góry nie potępiać ale boję się iść do spowiedzi. grzech jaki popełniłam to złamanie 6 przykazania czyli zdrada. boję się że ksiądz mi nie da rozgrzeszenia. czy ktoś był w takim przypadku proszę o szczerą odpowiedż jak zareagował ksiądz. A wogóle to za co można nie uzyskać rozgrzesenia.

Gość zajebiste
Da ci rozgrzeszenie, nie martw się

Gość ja cie rozgrzeszam

Gość bad-bad-girl
właśnie, czy są takie grzechy, za które nie można dostać rozgrzeszenia?

jesli to co piszesz to prawd, to ja bym nie szukala rady, anie komentarza na tym forum... to strasznie osobista sprawa, myslisz, ze ludzie pod nickami beda szczerzy? nie zartuj... :(

Gość mmmiiiaaauuu
ja powiedziąłm o planowanej aborcji i jakoś ksiądz się nie wzruszył w ogóle ... zawoidłam się, bo myślałam, ze jakoś mnie pocieszy i dodoa otuchy ...

Ale za co może nie dać ? bo mam jeszcze jeden problem poroniłam przez tabletki które świadomie zażywałam aby poronić i nie wiem jak to powiedzięć księdzu żeby mnie nie potępił

sama widzisz :( znajoma nie dostala rozgrzesznia za to, ze uprawiala sex przed slubem. Poszla do innego ksiedza i dostala... wiec, ... probuj, jesli to dla ciebie takie wazne. Jesli zalujesz, to wazniejsza bedzie od rozgrzeszenia ksiedza, rozmowa z mezem lub chlopakiem.

Gość nie tylko u facetow
Ja od 15 lat nie mam rozgrzeszenia :D I dlatego tez nie ide do spowiedzi... Co sie bede scierac ;)

Gość nie tylko u facetow
A nie dostalam rozgrzeszenia za to, ze w niedziele jezdzilam rowerem :classic_cool: Mam w nosie kler :P

Gość nie-bedzieszz-miał-bogów...
a z złamanie pierwszego przykazania jest rozgrzeszenie?

Gość nie tylko u facetow
aha - i wcale nie zaluje :P Do dzis jezdze rowerem w niedziele :D

rower i brak rozgrzeszenia????? :classic_cool: na jakim my swiecie zyjemy :D :D :D wiesz co? godzina jazdy rowerem w niedziele lepiej ci na pewno zrobi niz siedzenie i czekanie w kolejce do konfesjonalu :)

Gość nie tylko u facetow
Takiego fajnego pralata (ś.p.) mielismy. A jak mnie gonil z podwinieta sultanna i darl sie... Pozniej z konfesjonalu az wyszedl i tez sie darl :O Nigdy wiecej - mam uraz :P

Nie na darmo uzywa sie slow: JAK U PANA BOGA ZA PIECEM :classic_cool: :D :D :D mialas tak zapewne :D