Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GFFGFG

CZY WYNAJEM MIESZKANIA MAŁEGO ZA 600 ZŁOTYCH TO DUŻO?

Polecane posty

Gość GFFGFG

wynajmuje mieszkanie za 600 złotycm iesiecznie + 120 złotych czynsz.. mieszkaniem a 34 metry kwadratowe.. czy wg was to duzo ..czy duzo place za mieszkanko..mieszkanko jest nowe i ma 3 latka..w srodku wszystko jest nowiutkie i są nowiutenkie meble i antywłamaniowe rolety...

Gość to zależy gdzie
i w jakim miescie

ja za 42 metry w Lublinie płacę 900 zł, to sama sobie odpowiedz, czy to dużo, czy mało standard podobny, tylko nieumeblowane

Gość LAliliotko
to duzo bardzo placisz.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
duzo? Pogielo?? Taniocha moim zdaniem ;] Jak na Krakow ;) Ale to za mieszkanie, czy za 1 osobe?

Gość GFFGFG
sorki 36 metrów kwadratowych mam a nie 34 ale mam tylko jeden duzy pokoj tam i kuchnie mniejszą oraz łazienke i przedpokoj mam lodówke nową i pralke ..no wszystko umeblowane,..

takie są ceny w Lublinie w nowych blokach chociaż też uważam, ze to jest ciut za dużo po doliczeniu mediów nie mieszczę się w tysiaku

Gość GFFGFG
PLACE ZA CALE MIESZKANIE RZECZ JASNA ALE TO MALE MIESZKANIE ..A POZATYM NIE JEST W SAMYM CENTRUM PRZECIEZ TYLKO TAK 20 MINUT OD DWORCA W KRAKOWIE.

Gość to zależy gdzie
ja też w Krakowie.jak na Centrum to jest bardzo mało.nawet się nie zastanawiaj

Gość lomamooo
drogo.

Gość ALE TO NIE JEST CENTRUM

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
we wroclawiu taniej jak 800zl sie nie znajdzie :P

Gość to zależy gdzie
pisze ze 20 minut od dworca.to prawie centrum

matko drogo jak na centrum

jak nie na centrum chcialam napisac ,.,sorki.

ja mieszkalam na kazimierza wielkiego w krk... to jest jakies 20 minut od rynku pieszo... i placilam 600 zl odnajmu i chyba 200 czynszu. wiec jak sie zastanawiasz czy drogo to powiem, ze taniocha, krk ogolnie podnosi ceny odnajmu... wiec sie spiesz bo moze cena wzrosnac

Gość to zależy gdzie
jak drogo?!Wy się chyba nie orientujecie ile mieszkania w Krakowie kosztują.garsoniery średnio od 900zł w górę(i to nie w Centrum,nawet w Nowej Hucie tyle kosztują)

Gość krkrkrkrkr
ja mieszkam na ulicy Długiej, za wynajem ok 30metrow kwadratowych płace 1000+prąd

Gość aśka-warszawa
ja wynajmowałam rzekomo 27m (w życiu tyle nie miało!) za 1000zł miesięcznie. Cenę taką uzyskałam po dłuuuugich negocjacjach, bo początkowo włascicielka chciała 1300zł. W mieszkaniu były stare, 'gierkoskie' meble,tylko łazienka była wyremontowana. Dodatkowe opłaty za wodę, prąd, gaz, telefon i internet średnio wynosiły mnie drugi 1000. :-O Ponadto bardzo wnerwiała mnie upierdliwa własciecielka, dzwoniąca o każdy bzdet. Znalazłam więc mieszkanie na Mokotowie (60m), czyste, ładnie umeblowane, odnowione i wynegocjowałam z włascicielką kwotę 1100zł, a pierwotnie chciała 1600 :D

Gość aśka-warszawa
*to 27metrowe było w centrum wawki, na jana pawła.

a garsoniera to ma metrów ile./

Gość Uważam że
to nie jest drogo 4 lata temu za wynajmowanie kawalerki w wiezowcu w Poznaniu płaciłam 500 zł + stale opłaty, ale doszlam do wniosku, że wezmę mieszkanie 2-pokojowe na kredyt i będę mniej więcej płacić raty tyle samo co za wynajem mieszkania. No i tak zrobiłam, płacę kredyt + stałe oplaty czyli ok. 1.000,- zł miesiecznie, ale za swoje :)

Gość dargeon5vid
To jest bardzo tanio, powiedzmy w cenie mieszkań komunalnych, nigdzie nie znajdziesz lepszej oferty - Jeśli jednak ktoś z powyższych forumowiczów, poszukuje mieszkanka na wynajem to polecam Sadurskich, ops chyba tak saurscy.pl doradzdą , wycenią i dogadają się! nie ryzykowałbym z najmem , wpłata zaliczki w ciemno do osoby prywatnej. agencja to agencja