Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 rurkowa maniaczka

Mam fiola na punkcie spodni rurek

Polecane posty

oooochh! achh! 艂iiii! najch臋tniej to bym wykupi艂a wszystkie spodnie z pierwszego linku rewelacji! nawet te z panterk膮! achhh! ale mnie na nie wszystkie nie sta膰.. :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 facet777
Hej czy piszecie o tych strasznie obcislych jeansach co je nosz膮 laski???? Je艣li tak to niech ich nie nosz膮 te :1 ) laski o chudych nogach-wygl膮daj膮 jak patyczaki ,wcale nie s 膮 sexy ,raczej s膮 艣mieszne. . 2 ) .laski o krzywych nogach-bezlito艣nie to wida膰 . Podsumowuj膮c biodr贸wki s膮 fajniejsze ,i jak nie jeste艣cie jakie艣 straszne pokraki to lepiej w nich wygl膮dacie !!! Te spodenki s膮 niestety dlani elicznych dziewczyn ,bezlito艣nie ukazuj膮 defekty .

Udost臋pnij ten post

babe27 -- rurki nie wszystkim pasuj膮. i nie wiedz膮 tego wszyscy! wyjd藕 na ulic臋 i zobaczysz jakie pomy艂ki chodz膮 my艣l膮c, 偶e s膮 modne. I mog臋 si臋 za艂o偶yc, 偶e jak nie by艂o mody na rurki to chodzi艂a艣 w dzwonach. Poza tym w rurkach bardzo widac szerokie biodra, a dzwony potrafi膮 to ukryc. i co? 艁yso?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 facet777
,moja stale tu przesiaduje to i ja wyra偶e swoje zdanie ,laski zanim zachcecie by膰 modne pomy艣lcie !!!! Bo i naczej zamienicie si臋 karykatury samych siebie -moja kumpela 艂adna nawet ma jeden defekt ,za du偶o sade艂ka w pasie .No ijak si臋 kiedy艣 "modnie "ubrala -niskie biodr贸wki +艣ci艣ni臋cie pasem na maxa +odkryty brzuch... masakra jak jej t艂uszczyk si臋 wyla艂 ... ,a ma tak膮 艂adn膮 buzk臋 i to powinna podkresla膰 a nie ,jedyny defekt .A propos rurek ju偶 dziewczyna z kt贸r膮 pracuje sobie kupi艂a- efekt straszliwy.. laski my艣lcie troch臋 ... .Moja ma jednak rozum pisa艂a tu kt贸ra艣 偶eby nie kupowa艂y te z szerok膮 pup膮 ,moja tak ma i po ci臋偶kich wachaniach rurki sobie odpu艣ci艂a .. .

Udost臋pnij ten post