Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiwik

wyjazdy, zmiana klimatu, imprezyi nie ma

Polecane posty

Hej laseczki. Mam problem, dziś 30 dzień cyklu, zwykle okres dostaje po 28 dniach. Wiec zadaje wam pytanko-czy przez tygodniowy pobyt nad morzem, tygodniowy pobyt na festiwalu, sporo nieprzespanych nocy i częste imprezki może mi sie spóźniać miesiączka?:( Dodam że współżyje z moim narzeczonym zabezpieczając się prezerwatywą... lecz pewnego dnia - dokładnie 18 dnia cyklu, wszedł we mnie na chwileczkę (10sek) bez niczego:( Wiem że było to nieodpowiedzialne, nie piszcie że jestem głupia, bo nie tego oczekuje. Myślicie że jest duża szansa abym była w ciąży? Czy raczej opóźnianie się okresu jest spowodowane aktywnym trybem życia w ostatnim miesiącu? Pozdrawiam.

Gość wychowawczy
może być różnie. Wiadomo że okres może się spóźniać z róznych powodów. Nikt ci nie określi jakie jest prawdopodobieństwo ciąży. Zbyt różnie się zdarza. Jeżeli chcesz wiedziec czy to ciaza to zrób test z krwi Beta Hcg który wykrywa nawet wczesną ciąże.

U mnie wszystko się wyjaśniło. Dostałam okres! A dla dziewczyn które są w mojej sytuacji pozostawiam wiele nadziei i życzę by wszystko się tak pozytywnie skończyło jak u mnie. Pozdrawiam, K.