Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 40 tc

dusznosci, kolotanie serca, zimne poty???????!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość 40 tc

czy to normalne w 40 tc czy to sa jakies zwiastuny porodu czy raczej zly znak. prosze odp.

raczej zwiastuny, wiekszośc kobiet na pare dni przed porodem już tak ma- przynajmniej ja w 2 ciążąch miałam a i siedząc na forum wiem, że inne ciężarne również szybkiego porodu życzę i zdrowej dzidzi :)

Na moje oko to ty kochana zaczynasz rodzić :) życzę lekkiego porodu. a teraz połóż sie głęboko oddychaj i spróbuj sie wyciszyć :)

Gość ciezaciaza
ja takie cos przechodzilam z powodu nerwow-nerwica dokladnie moja kolezanka w ciazy tak miala od cisnienia- pewnie ty tez tak masz ogolnie b duzo ludzi kiedy jest parno tak sie czuje polec sobie, zrob jakis zimny oklad itp na wizycie powiedz o tym ginowi

Gość nie cierpie myszy
moim zdaniem to nerwy spróbuj sie uspokoic

Nie straszcie kobiety :o Skończyłam dziś 35 tc. i mam takie napady od jakiegos czasu - dokładnie - zimne poty, kołatanie serca, duszności... Nie chciałabym urodzić przed terminem :o

to że to objawy zbliżającego się porodu- to nie znaczy że musi on zacząć sie lada chwila- ja tak sie meczyłam ze 2 tygodnie

Gość 40 tc
najgorsze jest to ze jak leze to nic nie czuje ale jak usiade to zaraz wszystko powraca nie moge powietrza zlapac i znow musze sie klasc mam nadzieje ze to zwiastun porodu bo juz mi sie nudzi ten stan

Gość 40 tc
jak leze to jest spokoj gorzej jak chce usiasc bo wtedy wszystko znow powraca. mam nadzieje ze to faktycznie zwiastun porodu bo nudzi mi sie juz ten stan