Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo mnie już bierze

Uwierzycie, że moja koleżanka ma taką cerę?

Polecane posty

Gość DOTTY
tak, ja też mam takie koleżanki, a moja cera... szkoda gadać :O Ja nigdy takiej nie będę miała :(

Gość hahahah jasne
nikt nie ma takiej cery!!!!!!! to photoshop!!!!!!!! zreszta to wyglada slabo, o tak nienaturalnie i plastikowo

Gość bo mnie już bierze
Szkoda, że nie mam zdjęcia mojej koleżanki. Bym wkleiła i buty by Wam pospadały.:(

Gość wierzę bo
moja koleżanka też taką ma, tylko że bez pokładu :p no może z tą różnicą, że ma bardziej opaloną cerę, taką trochę cygańską, normalnie cera - cudo. Ona dużo pali, codziennie je na obiad frytki, albo pizzę, w ogóle owoców, warzyw, wody mineralnej, tylko ciągle kawa, herbata, albo piwo - czyli wszystko odwrotnie niż ja, nie jest sprawiedliwie ;) to chyba geny, albo masz dobry profil, albo zły i możesz sobie stawać na głowie, a nic nie poprawisz :p

Gość DOTTY
A właśnie, że są osoby, które mają taką cerę! Coś pięknego...

Gość hahahah jasne
nie wierze, ze ktos ma taka cere, jeszcze nigdy nikogo z taka nie widzialam no może 2 letnie dzieci tylko :P

Gość papuzwka
tez mam taka kolezanke. oliwkowa jednolita cera, gladka jak u malego dziecka. ehh sprawa genow. :(

2 letnie dziecko? No właśnie moja była przyjaciółka ma cerę jak dziecko.:( Oczywiście wmawiała sobie, że ma cerę wrażliwą, że się czerwieni, że ma naczynka, ale jak przyszło co do czego, to dziewczyny na ulicy ją zaczepiały i pytały się jakiego podkładu używa.:)

Gość DOTTY
Wiem, że to nie ładnie, ale normalnie zazdrość mnie zżera :( Cera to chyba mój nakwiększy kompleks :( Robię, co mogę, żeby lepiej wyglądała, ale pora się pogodzić z pewnymi faktami - nigdy nie będę miała tak ładnej cery :(

Gość wierzę bo
to sobie nie wierz :p dla mnie to też w sumie takie jakieś... hym.. " nadludzkie " ?.. kiedy patrzę na tą moją koleżankę - nigdy jej sie nawet czoło, czy nos nie zabłyszczy, nie zapoci :p żadnej pory rozszerzonej, czy krosteczki choćby jednej, sam aksamit, ta skóra idealnie czysta, bez skazy, chyba z zazdrości też zacznę palić :p:p

chamski photoshop :) każdy kto trochę zna ten program od razu zauważy.... :)

Niektorzy maja to szczescie, ze maja piekna cere. To raczej geny, a nie zadne kremy ani kosmetyczki. Moja kolezanka ma idealna cere, a juz np. jej siostra nie. Pocieszmy sie, ze my za to mamy cos innego ladnego :)

Ta modelka ze zdjecia to oczywiscie tona makijazu i photoshop, ale jednak istnieja osoby z idealna cera.

Gość orginal war
jak ja bym chciała mieć taką cerę.... no i oczywiscie też mam takie koleżanki z piekną cerą i o dziwo także palą

Gość hahahah jasne
narazie mają ładne cery, ale po tem po latach palenia będa miały żółte zmarszczki i raka płuc :P

Gość wierzę bo
może ten dym, jak okadza, działa bakteriobójczo ;):p Racja, mama tej mojej koleżanki też tak strasznie pali jak córka, ma 40 lat, a wygląda na 60, cera taka pomarszczona i zszarzała, a też kiedyś miała aksamitnie piekną buzię

Gość o ludzie ale porównujecie
wolę mieć brzydką cerę niż raka płuc i smród z japy

jak ja nałożę podkład....to cud miód i orzeszki...ale nie używam, wiecie ile męczyłam się z trądzikiem? teraz mam alabastrową bez żadnych podkładów i nie chcę nawrotów itp. podstawą jest dokładne mycie twarzy

Gość o ludzie ale porównujecie
curva--> a jak się pozbyłaś trądziku???

Mycie twarzy nie wystarczy, trzeba po prostu sie urodzic z takimi genami... u mnie w rodzinie niestety zadna z kobiet nie ma idealnej cery i mojej mamie, ktora ma 50 lat, wciaz sie potrafia robic pryszcze. W zasadzie to roznie dbamy o cere, a mamy ja taka sama.

Gość powiem Wam że to nie tylko gen
moja mama nie miała ani jednego pryszcza przez całe życie moja babcia też nie moja prababcia była znana w całej wsi z nieskazitelnej ponoć cery a ja...? eh... szkoda gadać.

To była dośc długa droga, zaczęłam od silnych leków złuszczających typu Isotrex, później Akneroxid, Differin a teraz Skinoren, a w trakcie była mikrodermabrazja. Ale opłacało się, teraz mam gładką skórę, ale to była ciężka kuracja, czasami wyła z bólu bo tak piekło. Enamorada---> Mówię o dokładnym myciu ludziom, którzy nie mają perfekcyjnej cery, czyli problemową. Wystarczy trochę łoju i brudu a już masz pryszcza w mieszku włosowym :o

Gość ulalakla
To akurat twarz zrobiona komputerowo, ale tez znam osobę, o idealnej cerze. Glupio mi pytac co stosuje, bo nie jest to moja bliska znajoma, ale serio tak ma

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
obrobka komputerowa- sama sie w to bawie wiec wiem, widze to od razu. a ja bym nie chciala miec takiej cery, taka plastikowa. ja tez mamcere bez skazy, ale wyglada bardzo naturalnie i nie musze nakladac zadnego podkladu! wogole nigdy nie nakladam, a myje twarz tylko woda.. kwestia genow.

Gość pati203
nie załamujcie mnie bardziej ...:( ;( ;(