Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ze man było znów tak

POWIEDZCIE MI JAK TO JEST??

Polecane posty

OTóż, DZISIAJ POWINNAM DOSTAC OKRES, ALE GO NIE MA... TEST ROBIłAM W SOBOTE I WYSZEDł NEGATYWNY, CZY TEN TEST BYł WIARYGODNY, CZY MóGł JESZCZE CIążY NIE WYKRYć??

Gość fibunia1
mogl jeszcze nie wykryc ciazy.te testy wcale nie wykrywaja ciazy juz w pierwszych dniach od zaplodnienia.

OK, MAM JESZCZE JEDNO PYTANIE, BO JUZ WCZESNIEJ USTALIłAM WIZYE U GINA NA SOBOTE, I CHCIAłAM ZAPYTAC CZY ON JUZ BEDZIE W STANIE COS WIDZIEC?? JESLI TO MIALA BY BYC CIAZA?

ja byłam tydzien po terminie spodziewanej miesiączki i lekarz sprawdził szyjke i mówił że jest rozpulchniona i sina i że potwierdza ciąże ale jeszcze chce zrobić usg i za 2 dni byłam na USg i widział małą kropeczke pęcherzyk ciążowy

Gość aaaa jaaaaa
na opakowaniu bobo-test wyczytałam ze wykrywa ciąze juz 3 godz po zapłodnieniu.ja byłam na usg w 4 tyg ciązy i był pęcherzyk, wsadziła mi sztucznego ptaka i badała

drugiegi testu to chyba narazie nie zrobie bo ja i tak mam nie regularne cykle, wiec nie ma sie co napalac, ze sie udało

ja test zrobilam 4 dni przed spodziewanym okresem i juz pokazal mi II kreski, na usg bylam dokladnie w 40 dc przy cyklach normalnie 27-29 i ledwo cos widzialam, mowil ze pare dni szybciej i nic bym nie zobaczyla mysle ze test faktycznie molg jeszcze nie wykryc ciazy, bo nie kazdemu wychodzi tak szybko jak mi, ale na usg wg mnie nic nie zobaczysz jeszcze