Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja222

Jak często na SOLARIUM ?

Polecane posty

Gość ja222

Od razu mowie, nie jestem fanka skory w kolorze hebanu. Nie chodzilam nigdy na solarium i tez nie chce sie od tego uzalezniac. Jak czesto i na ile minut ? Czy np. 3 razy w solarium dadza juz jakies efekt? I jakie macie doswiadczenie z obsluga solariow, mila, niemila, wyniosla, ok?

Gość ja222
Ale ja potrzebuje efekt na "teraz" a nie chce zasuwac na solare przez caly rok...

Gość ajustynkaa
już po 1 wizycie widac efekt. Ja chodzę zazwyczaj w zimie, żeby nie świecic bladością:) średnio raz w tygodniu,czasami raz na 2, na ok10 -15minut . zaczęłam od 5, aby się nie spalic. Nie byłam spalona jakoś specjalnie,nie raziłam solarą na kilometr, ale skóra nabrała ładnego, zdrowego koloru:) Pozdrawiam:)

Gość ja222
ajustynkaa dzieki, a co mozesz powiedziec o obsludze solarium, nie sa to takie wyniosle, niemile panienki?

zalezy jaki solar ja jak chodzilam kiedys dawno temu to na najlepsze placilam za min minmum 1,20.Polecam te drozsze zazwyczaj maja lepszy filtry a to przeciez bardzo wazne. Ale i tak powiklania jakie mialam bede miec do konca zycia :(

Gość BladaKlauzula
Zdrowego wyglądu? Po solarce? Pojebało Was? ? ?

Gość ja222
donna leng jakie powiklania?

Gość ja222
donna leng ale od solarium?

TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! te promienie sa bardzo silne i bardzo szkodliwe.Nawet jak sie opalasz z zamknietymi oczami to one i tak przenikaja.