Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeznadziejnaOsobaPsychoptaka

czy jest tu ktoś kto nie jezdził na wycieczki w szskole sredniej

Polecane posty

myslę ze mozna podac dane a jesli by sie cos wydarzylo to chyba nie jest to wielki problem zmienić.. w koncu to nie jest takie istotne..(?)

Gość BeznadziejnaOsobaPsychoptaka
dziewczyna20 potem niestety nie lepiej - praca, wesela , wyjazdy integracu\yjne

A to będą studia dzienne? Trzeba byc dobrej myśli, ja najmilej wspominam gimnazjum .. I mam nadzieje ze na studiah bedzie lepiej , chociaz kto wie.. ta rywalizacja, chec bycia najlepszym........:| Nie no , nie popadajmy w depresję:D:D

No to duzo czasu bedziesz spedzac z nowymi kolegami: ale tam pewnie nikt sie na wzajem znac nie będzie wiec będzie dobrze;)

Ja na wycieczki jezdzilam jesli interesowala mnie wycieczka, jesli nie to nie. Na studniowce bylam, chociaz bez faceta, ale kilka kolezanek tez bylo samych, wiec troche pojadlam, troche popiłam:), troche potanczylam jak bylo nie w parach, i troche pogadalam... i generalnie mi sie podobalo, chociaz bez fajerwerkow. Moja klasa byla w sumie fajna, malutka (14 osób), ludzie naprawde powazni, dojrzali, chętni do pomocy, tacy na poziomie i jak najbardziej mozna było się dogadać, w sumie nic nie mozna im bylo zarzucic, ale glebszych relacji tez tam nie nawiązałam. Jakoś nie umiałam się \"dotrzeć\". Życzliwość była, ale nic ponadto, z nikim się nie widziałam od matury, i nikogo mi nie brakuje. Ale zdecydowanie koszmar to nie był, ot, jakis tam etap życia i tyle.

Teraz na studiach znam mało osób, dzięki \"nowatorskiemu systemowi\" nie ma grup, każdy zapisuje sie na co chce i u jakiego wykladowcy, wiec na kazdych zajeciach mam po prostu sale pełną obcych ludzi. Znam z 8 osób, też notatki mogę pożyczyć, zapytać o pytania czy coś, ale przyjaźni z tego nie będzie.