Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość open

wypięknieć w 4 dni...

Polecane posty

Gość open

W sobotę idę na wesele i naprawdę zależy mi, by dobrze wyglądać. Dołożę wszelkich starań, by mi się to udało. Dziś odwiedziłam już kosmetyczkę. Byłam na oczyszczaniu twarzy, bo mam skłonności do trądziku i ta kobietka naprawdę mi pomogła w leczeniu trądziku. Teraz mam trochę ranek, ale i specjalne preperaty, by szybko się ich pozbyć. Może 4 dni to mało, ale może poradzicie mi, co jeszcze zrobić, by naprawdę ładnie wyglądać?

Gość snowww
napewno jakis peeling do ciala:) blasamy itd:) ladnie zrobiony manicure i pedicure... jakies cwiczenia raczej juz w gre nie wchodza:P ewentualnie nie jedz po godzinie 18, zawsze troszke schudniesz:) hmm wiecej pomyslow juz nie mam:P

może jeszcze jakieś maseczki np. Dermika chyba ma takie coś typu \"przed randką\" itp. No i możesz jeszcze smarować się jakimś balsamem brązującym.

Gość Krztaczka
No więc: peeling do ciała, balsam. Maseczki oczyszczające, odżywcze i nawilżające na twarz i ciało. Manicure i pedicure oczywiscie! Opalona chyba jesteś? Jezeli nie, no to przydaloby sie jakies solarium...

Gość jaaaaa_
troche zapóźno ta kosmetyczka ale może się zagoi buzia dobry podkład ładnie ułożone włoski paznokcie no i bałsam na ciało codziennie nawilzający, w dzień imprezy koniecznie rozświetlający

Gość fsdfdfdf
tez ide na wesele... gdzie idzioeszZ??? moze w to samo miejsce??

Maseczka z ogorka ladnie rozjasnia cere, a z miodu ja nawilza. Mozesz sprobowac, na pewno nie zaszkodzi. Czy ktoras z was zna dobre samoopalacze do ciala, ktore nie robia plam? Nie wolno chodzic mi na solar, a mam gorset i nie chce straszyc bladoscia... I ja tez ide w sobote na wesele :D

Mag79, ja tez bylam bardzo blada i kupilam sobie balsam brazujacy Nivea Sunkissed Skin. Posmarowalam sie na noc dopiero 2 razy i juz mam lekko ciemniejsza skore, tylko koniecznie trzeba umyc potem dlonie, bo ja ich nie umylam i mam je teraz pomaranczowe :O

Gość ===
duzo pij wody, nie jedz po 18. peeling kawowy i balsam brazujacy po peelingu. tylko przed nalozeniem balsamu brazujacego naloz zwykly krem na olana, lokcie, stopy i dlonie. zrob sobie probe moze dzis bo jak nie uzywasz balsamow brazujacych czy samoopalaczy to moze ci sie nie udac rowno rozsmarowac. ja robilam 2 razy peeling kawow i po tym posmarowalam sie balsamem brazujacym dove i mam ciemniejsza skore juz 5 dzien! maseczki i peelingi na twarz tez zrob tylko moze tez juz dzis zeby efekt cie nie zaskoczyl jak cos wyjdzie nie tak. moze tez maseczka na wlosy? podciecie? no i paznokcie zadbane to tez podstawa.

Gość ===
ja robie peeling kawowy, pozniej smaruje lokcie, kolana dlonie i stopy kremem zwyklym. nakladam na cale cialo balsam brazujacy lub samoopalacz. najpierw na twarz, pozniej dekolt, brzuch, plecy, tylek, nogi. na koncu rece (bez dloni). pozniej lekko dotykam papierem (tak wycieram) kolana, lokcie, stopy, w zgieciach (za kolanami, zgiecia reki, przeguby dloni, pod biustem. na koncu myje dlonie. i po umyciu dlonie rozsmarowuje jeszcze balsam brazujacy na zewnetrznej stronie dloni a pozniej wycieram wilgotnym recznikiem wewnetrzna czesc dloni, miedzy palcami i paznokcie. po tym wszystkim mam idealnie rowno opalone cialo. :D

moje wesele jest w woj. śląskim w Kochanowicach :) taka wioska :P akuraty z balsamami brązującymi mam sporo doświadczenia, bo nie mogę się zbytnio opalać i korzystać z solarium... blada za to nie jestem nigdy :)

Gość pamiętaj też o depilacji
brwi, nóg, pach, okolic bilini oraz rąk i wąsika jeśli jesli jest taka potrzeba, mozesz też przyciemnic brwi henną

Lekka dieta- woda z cytryną, jesteś młoda , więc położysz wszystkie inne na łopatki :classic_cool: dobrej zabawy!!!

Gość depilacja to podstawa...
...więc każdej dbającej o siebie kobiecie, nie trzeba chyba o niej przypomniać...

a jaki znacie skuteczny domowy sposób, by wybielić ząbki? bo sobie tak pomyslałam, że mogłabym z nimi jeszcze coś zrobić :D

Gość zostaly 3 dni
moj facet wraca w sobote nie widzilismy sie ponad 3 miesiace chce wygladac slicznie - co moge zrobic>

Gość pij wode
z cytryną