Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

170cm50kg

seks oralny jest upokarzajacy koniec i kropka!!

Polecane posty

Gość hycho
A ja nigdy nie żądałem od kobiety seksu oralnego. Nie musiałem żądać.

Gość nvcxdh
seks oralny to wyjatkowo piekny gest, naszym celej nie jest nasza przyjemnosc - liczy sie tylko partner/partnerka i dawanie. mi zal przeciwnikow dobrego loda i minetki, ja z moja laska na szczescie nie mamy tych problemow, ona robi mi wspaniale lodziki z polykiem i lubi to, ja rowniez. sam akt nie ma znaczenia, wazne co czuje druga osoba i to wlasnie daje nam tak wielka satysfakcje, rozkosz naszej drugiej polowki :) a sluz, sperma itd nie maja wtedy znaczenia

alez bzdury! seks oralny nie powinien byc upokarzajacy,to normalna forma milosci,kochania sie!! Ale dla osob ktore kochac potrafia. A poza tym sa ludzie ktorzy to lubia i wypraszaja sobie teksty ze to upokarzajace

Gość vanesa
nie ma w tym nic złego ani poniżającego jeśli jest to twój chłopak albo mąż.ale jeśli to tylko jednorazowa przygoda to faceci traktuja taką laskę jak k.... no bo i jak można nazwać kogoś kto na np.na dyskotece robi komuś loda.obrzydliwe!!!osobiście długo sie do tego przekonywałam,przekonał mnie mąż.to też forma miłości ale jeśli komus to nie odpowiada to ta druga strona nie powinna zmuszać.

Gość z choinki sie urwała
mój chłopak nie nawet nie chce, abym próbowała pieścic go oralnie. On mnie tak, ja jego nie. Bo uważa tak samo jak autor(ka) tematu. I ja się zgadzam

jaki upokarający...?:D nie, nie, nie, nie i jeszcze raz stanowczo nie zgadzam się z tym twierdzeniem... :classic_cool: :D

Gość Wiolka1982
ja tam lubie

Wszystko to kwestia dogadania się. W końcu w seksuologii oprócz pojęcia normy seskuologicznej istnieje jeszcze pojecie normy partnerskiej, indywidualnej. Czyli jesli nam oral pasuje to dobrze, jak nie to też dobrze, a jak jedemu pasuje drugiemu nie to trzeba sie dogadac. Proste, prawda ;-)?

Gość lalunia32
robienie lodzika to wielka przyjemnośc ... mniam