Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowyyyyyyyyyyyyyy

pierwszy raz?

Polecane posty

Gość nowyyyyyyyyyyyyyy

Gdzie najlepiej kupić prezerwatywy i jakie?Albo jak się zabezpieczyć żeby nie wpaść?czy jest 100% szansa?chce to zrobić jutro po raz pierwszy z moją dziewczyną...jak jej to zaproponować bo jest tak na 50% prawie się zgadza ale strasznie się boi i troche krępuje

ona musi byc na 100% pewna bo pozniej albo bedzie maila do ciebie zal albo sobie bedzie miala za zle i sie zalamie :o

Gość nowyyyyyyyyyyyyyy
ok , jedna rada jest a inni?

Gość najlepsze są tabsy
najmniejsze ryzyko wpadki, gumki to nieporozumienie, pen opada i kiepsko.....

Gość nowyyyyyyyyyyyyyy
ona chce w te wakacje tj do września ale nie wiem jak ją nakłonić, a jakieś tabletki dobre?ile mniej więcej kosztują itd

Gość najlepsze są tabsy
z gumką zero spontana i kupa stresu i cała ta zabawa z zakładaniem to już lepiej trochę odczekac niech panna weźmie tabsy i przynajmjniej stresa nie będzie i nie będzie trzeba się w gumki bawic albo niech kupi globulki w aptece, ale po założeniu trzeba poczekac 10-15 minut zanim zaczną działac, potem przy następnym stosunku nowa globulka i znowu 10-15 minut zaczekac przed "zabawą"

Gość nowyyyyyyyyyyyyyy
oki, pogadam delikatnie... ale czy faktycznie to jest porównywalne ze 100%????????

Gość najlepsze są tabsy
generalnie nie ma co się spieszyc bo co nagle to po diable lepiej byc dobrze przygotowanym i zabezpieczonym, przeczytanie ulotek tabsów czy gumek to podstawa, a nie rach-ciach a potem strach.... i żadne tam po pijaku bo to też nic nie daje, zresztą zawsze ten pierwszy raz jest taki średni, za wielkie schizy, krępacja, przejmowanie się co wypada a co nie, i czy się uda i jak....

Gość najlepsze są tabsy
użycie gumek i globulek razem to dobry pomysł, nawet jak gumka pęknie czy się zsunie to globulka załatwi "żołnierzyki"

Gość nowyyyyyyyyyyyyyy
a z tymi globulkami to jak???????

Gość nowyyyyyyyyyyyyyy
ja mam 18 ona 16

typowe spojrzenie faceta . , musisz miec gumę , przynajmniej te pierwsze 5 razy . i broń boshe Durexa -pękaja !!!!!!!!!!!!!!!!!. najtańsze w żabce , sprawdzone na 100% . kobieta lepiej i pewniej sie czuje , gdy nie musi zakładac wszystkiego tylko na zasadzie \" zadziałaja czy nie\". możecie poczekać 2 tygodnie jesli godzi sie na tabletki . ale wykarz sie odrobina zrozumienia dla naszej psychiki i załóż gume na instrument . nie od początku tylko jak juz będziesz czuł ,że dochodzisz. ona poczuje sie pewniej , a następne razy będą łatwiejsze kiedy będzie wiedziała ,że może na tobie polegać.🌼

no to ile macie lat? bo tabletki mzona tylko na recepte to by musiala isc do gina a jak zamloda to pewnie nieda :o

Gość najlepsze są tabsy
kiedys uzywałam samych globulek bez dodatkowego zabezpieczenia i nie miałam żadnej wpadki, grunt to ściśle przestrzegac instrukcji obsługi.....koleżanka kiedyś nie poczekała aż globulka się zamieni w piankę i niestety skończyło się ciążą i skrobanką, więc lepiej te 10-15 minut po załozeniu globulki z zegarkiem w ręku przeznaczyc na grę wstępną....

Gość nowyyyyyyyyyyyyyy
pisałem już mam 18 a ona 16, nie można kupić w aptece

Gość najlepsze są tabsy
to co wy robicie z gumkami że wam pękają ? chyba nie umiecie ich zakładac albo zapominacie usunąc powietrze z tego cycka na końcu zanim ją zakładacie.... co do zakąłdania gumki to się ją zakada gdy się ma erekcję, zanim się wejdzie do pochwy a nie tuż przed wytryskiem, wtedy to juz po ptakach i plemniki mogły się już dawno dostac do pochwy przed wytryskiem

Gość nowyyyyyyyyyyyyyy
ide spać ,jutro rano napisze jeszcze

wiem sory za szybko wyslalam :P trzeba miec recepte...:( bo kazda kobieta jest inna i to lekarz decyduje jakie ona ma brac

Gość najlepsze są tabsy
jaka litania ? yyyy nie wiem może do Tadeusza Judy, od Beznadziejnych Przypadków ?!

Gość Alhara
Najlepiej Durexa prezereztywy, albo jakies inne dobre i kupowac w aptece, a jesli nie ma takiej mozliwosci to w jakims sklepie wygladajacym pozadnie. potem dziewczyna jesli jest pelnoletnie to moze jeszcze dodatkowo pojsc do ginekologa po tabletki antykoncepcyjne(jesli nie jest to do ginekologa moze pojsc po tabletki tylko z osoba dorosla) pozdrawiam