Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bajagaga

Co jecie na śniadanko?_________________

Polecane posty

Ja bułkę pełnoziarnistą i serek danio. Do tego kawa ze śmietanką. mmmmm A Wy? Smacznego!! :)

Kanapkę - buła z ziarenkami - wędlina, serek żółty plus kufel zielonej herbaty juz jestem po przekąsce - Grzechu koło 11 drugie śniadanko, też buła a teraz kufelek "porcja warzyw - pomidorowa" smacznego również :)

Gość a ja jem
parowki wlasnie :P z podgrzanym serkiem :D jakkolwiek to brzmi :D milego dnia! :D

Gość Ciężarówka ciężarna
A ja o 6:30 rano pochłonęłam 3 kanapki z twarogiem i dżemem... w pracy juz nie wytrzymałam i pożarłam drugie śniadanko - drożdżówkę z marmolada.. a teraz zajadam to, co mi pozostało - cukierki Frutella ;D Jak ja wytrwam do godz. 16?? buuu.. Słodkości - to lubie! (a ma byc chłopak :P )

nie jestem maniaczką, tylko dbam o zdoriw ei nie trawię nabiału akurat :)

Gość tjr
odsmazane pierozki ruskie

bułka z ziarnami słonecznika (świeżutka), pokrojona w poprzek na mniejsze kawałki, na tym masełko łaciate, 3 kawałki z serkiem hochland z szynką, 3 kawałki z pasztetem wiejskim z P&P, na tym świeżutka pryskająca w zębach sokiem czerwona papryczka w krojona w cieńkie paski. PYCHA :D

Widocznie jeden plasterek żółtego sera raz na jakiś czas mi nie szkodzi, nie wiem, może nie ma takiego skłądu jak ser biały, homo czy mleko, nie zagłebiałam się w ten temat Wiem, że jest mi niedobrze po nabiale i tyle, a po serze żółtym w normalnych ilościach nie mam żadnych problemów

Gość a ja zajadam
na pierwsze śniadanie (przed wyjściem do pracy) płatki kukurydziane z jogurtem i do tego kawusia z mlekiem A w pracy na drugie śniadanko - 2 bułeczki z wędliną, a czasami (raczej często) później jest czas na drożdżówkę :D

jeszcze nic nie zjadlam, ale moja mama wciela juz drugie sniadanie, teraz gotuje juz zupe pomidorowa na obiad i chyba w koncu zrobie soebie jakas kanapke :)

No, ja też tak myślę, ale kto wie? ;) Ale nie, mój jest, jak sądzę, w wieku Twojego taty :)

zwykle jem bułę z wędliną i serem lub z twarożkiem + porcja sałatki jarzynowej (panie w bufecie u nas w pracy robią rewelacyjną), ale dziś zamiast sałatki śledzie Lisnera w sosie koperkowym - pycha:)

Gość 260*
ale wy sie fajnie odzywiacie!ja to z lenistwa wstaje rano zjem 2 bulki z maslem i serem i tak w kolko!!dzis mnie tknelo i zrobilam jajecznice bo chyba brakuje mi bialka:( jak to jest ze wy potraficie sobie przyrzadzic cos fajnego a ja nawet pomyslu nie mam/

Gość gftrtr
ja jem kanapke z żółtym serem i pomidorem zrobioną przez moją mamę. do tego herbata.