Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klklk

MATKO CO TO JEST?JAK KOBIETA MOŻE SIE ZGODZIĆ NA COŚ TAKIEGO?

Polecane posty

Gość garnie
mi wystaja tez tak, albo i bardziej i co... a proporcje mam idealne

Gość chciałabym mieć takie
może masz problemy ze wzrokiem, ale ona ma zajebiste cycki - PROPORCJONALNE do swojej szczupłej sylwetki. koniec 🖐️

Gość garnie
Ludzie nie odpisujcie! bo tu grubasy sie dowartosciowują pisząc ze ona jest mega chuda. dajcie spokój!

Gość zetaaz
hahaa ale daj mi lupe bo nie widze ze ona ma piersi.. jej piersi przypominają wielkoscią mandarynki..

Gość zetaaz
grubasy sie dowartosciowują ..haha a ja sama mam niedowage i jeste muczulona na takie chudziny przez to.. waze zaledwie 55 kilo do wzrostu 170 cm i co?nadal grubasy..haha

Gość ja mam taka budowe
nawet jestem chudsza i UWIERZ MI NA slowo, moje piersi bardzo sie podobaja, do dzis pamietam jak kolezanki mimochodem powiedzialy mi ze chcialby miec takie kragle piersi, faceci sie patrza, bo nie trzeba miec miseczki C by sie biust podobal, a moj facet na widok moich piersi po raz pierwszy powiedzial - gdzie Ty sie uchowałas z tym:) Nie narzekam i kocham siebie taka jaka jestem i nie wiem po co innym na sile probujesz cos wmowic.

Gość GHHHGGHGHHGHGHGH
ALE ONA MA OBWISŁE I SZPICZASTE PIERSI A NIE KRĄGŁE!!!!!!

w każdym razie masz zaburzony pogląd na innych ludzi - to się leczy u psychologa i przechodzi podobno - spróbuj.. ma takie piersi, ze jej sylwetka wygląda wspaniale - proporcjomalnie i tyle. nie musi mieć cycko-piłek jak doda zeby wyglądać atrakcyjnie - i to widać właśnie

obwisłe???? hahahahahah chyba osbwisłych nie widziałaś - tzn pewnie co dzień widzisz w lustrze.. uszka jamnika.. i nie pisz pod kilkoma nickami zeby stwarzac pozór większej ilości osób o takich poglądach jak ty..

Gość garnie
zetaaz -> jestes grubasem i tyle! :D inaczej nie podniecalabyc sie tak jej zdjęciami. tylko zazdrościla super piersi :D

Gość GHHHGGHGHHGHGHGH
strasznie mi zal was anorektyczki.

Gość GHHHGGHGHHGHGHGH
zeta grubasem nie jest bo napisala ze wazy 55 kilo z tego co widze tylko a mierzy 170 cm

Gość GHHHGGHGHHGHGHGH
angelikawe to wirus .nieotwierajcie..

ja tobie współczuję. na obwisły biust pomagają masaże i zimny prysznic - spróbuj. to nie wirus tylko spam tego wybielania zębów

Gość ziomal z krakoweaaaa
O KURWA JAKIE SLICZNE CYCKI ALE ZA CHUDA DUPKA.

To naprawdę wina zdjęcia. Ostatnio w Pudelku widziałam jej aktualne zdjęcia w dresie i nawet pomyślałam, że gdybym tak wyglądała to wzięłabym się za siebie i schudła 5 kg, bo miała wystający brzuch, pełne uda i miała to czego nie lubię: szerokie ramiona. Po prostu wina ujęcia.

Gość ziomal z krakoweaaaa
ale wina którego ujecia...nie kapuje tamtego z pudelka..

Gość załamana dziewczyna z łomży
teraz patrzylam na pudla i nie ma zadnej foty w dresach jessici wiec nie blefuj:)

Oczywiście, że nie ma jej zdjęć. Pisałam, że BYŁY! Pudelek codziennie aktualizuje stronę i dodaje nowe wpisy.

Gość 4354354
Ona jest anorektyczka? :o Niektore z was widac maja tluszcz nie tylko na brzuchu ale i w glowie :o zazdrosnice jedne