Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana dziewczyna z łomży

DZIEWCZYNKI KOCHANE MAM 25 LAT A MÓJ FACET 23 ..CO JA MAM ROBIĆ ...

Polecane posty

jestem z nim 7 lat a on od poczatku chce ślubu ale ja nie chce..boje sie tego ..i boje sie mieć rodzine.. normalnie jak pomysle o tym ze mialabym teraz dzieci miec to mnie ogarnia strach..jestem nienormalna wiem ..czy ktoś rozumie moje chore zachowanie..

aha dodaM ZE MÓJ FACET MA 23 LATA ale myslenie na poziomie jakiegoś 50latka..jest strasznie zyciowy i niezwykle dojrzały..naprawde dojrzaly.. a ja ciągle i wieczne dziecko które nigdy nie dorosnie chyba..szok..

przestań z ta prowokacją dziewczyno..chce powaznych rad..

Gość ja mam 18 lat
i juz marze o mężu i dzieciach ..więc ty jestes jakaś chora i lecz sie u psychiatry bo zle myslisz.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ja mam męża
a dzieci nie chcę mieć...to że wyjdziesz za niego za mąż wcale nie oznacza że musisz od razu dzieci rodzić...

Gość ja mam 18 lat
jak mozna miec 25 lat aż i nie snuc planow o dziecku i małżenstwie. przeciez ty sie zestarzejesz i co wtedy niedługo czas na rodzenie dzieci sie skonczy bo jestes przed 30 stką to najwyzszy czas na dziecko teraz.

ale u mnie w miejscowości wszystkie baby mnie obgadują i sąsiadki ze nie mam jeszcze slubu i nie mysle o tym i mama mi mowi ze kazdy sie dzwi ze w tym wieku jeszcze nie mysle..i ze juz jestem stara dupa a nic a nic o powaznym zyciu..babcia ciagle mowi ze ludzie mnie obgaduja ze nie mysle o slubie w tym wieku...no koszmar..

moze ktos jednak mnie zrozumie..

Gość ja mam męża
a co się ludzmi przejmujesz...o mnie pewnie też gadają że jestem 4 lata po ślubie a jeszcze nie mam dziecka....mam to gdzieś...niech so gadają....a ja dziecka nie chcę i nie będę mieć...

wiesz, masz prawo do takich obaw. Szkoda tylko chłopaka, bo wudać, ze zależy mu na takich rzeczach, na których Tobie nie. Tylko nie zwodż go zbyt długo, bo to bardzo przykre tak czekać w nieskończoność. Zdecyduj się na coś:)

Gość ja mam męża
egoistka jebana---uprzedziłam go długo przed ślubem że ja nie chcę mieć dzieci i powiedziałam mu że jeśli zależy mu na dziecku to musimy się rozstać po ja mu nie urodzę dziecka bo nie chcę mie c dzieci....zgodził się na to bo powiedział że ja jestem dla niego ważniejsza niż to zeby miec dziecko

kurde wiem ze go zwodze ale ja go kocham nieziemsko a on mnie ..on mnie kocha ponad zycie i wiem to..ale ja boje sie ze go skrzywdze będąc z nim..on tak chce miec rodzine której nigdy nie mial ....Boże nie wiem co robić ..

kochana u mnie chlopak tez powiedzial ze jeste mwazniejsza niz dziecko i zawsze tak mowil ale teraz widzde ze im dłuzej jestesmy razem on bardziej mysli o dzieciach i czesto mowi ze marzy o tym..cholera..sam nie mial rodziny nigdy prawdziwej ale nie chce pisac o tym ..

ja mu mowie ze chce adoptowac a on na to ze nie bo on chce miec dziecko ze swej krwi....wiem ze woli mnie i jestem waznijesza niz dziecko i zawsze wybral by mnie a nie dziecko ale wiem tez ze jego marzenia zniszcze..będąc z emna bedzie nieszczesliwy ..

a czemu ty nie chcesz miec dzieci... prosze napisz..

Gość ja mam męża
załamana---nie wiem jakie ty masz podejście do dzieci...wiem że mój mąż też chciałby dziecko...ale nie namawia mnie bo się zgodził że nie będziemy mieć dzieci...a ja nie urodzę tylko dlatego żeby go uszczęśliwić jednocześnie unieszczęśliwiając samą siebie...

nie przejmuj sie tym co gadają inni niech Ci zycia nie układają bo nikt za Ciebie nie umrze jezeli nie chcesz ślubu to nie bierz go bo po co masz sie potem rozwodzić jeśli chodzi o dziecko to porozmawiaj z Twoim facetem jak Cie naprawde kocha to zrozumie

Gość ja mam męża
bo nie lubię dzieci i nie czuję potrzeby żeby mieć dziecko...

no ja własnie nie mam instynktu macierzyńskiego cholera.. nie mam potrzeby na dziecko i nie chce ..ale czy mam prawo go unieszczęsliwiac ..nie wiem ..

Gość CZY TO PRAWDA CO CZYTAM
TO STRASZNE JAK MOZNA NIE MIEC INSTYNKTU MATKI W WIEKU 25 LAT JA GO MIALAM JUZ W WIEKU 14 LAT DZIEWCZYNO TY JESTEŚ JAKAŚ KALEKA EMOCJONALNA SKORO NIE CHCESZ MIEC DZIECI.SZOK.

Gość ja mam męża
no ja właśnie też nie mam tego instynktu...ale nie masz też prawa unieszczęśliwiac siebie rodząc dziecko żeby uszczęśliwić męża (przyszłego)

masz racje ..jestem kaleka emocjonalna.. jestem ... bo mialam rodzine któa mnie niszczyla psychicznie. ojciec byl alkoholikiem a mama tez ciagle krytykuje tylko .moze to jest powód dla którego rodzina jawi mi sie jako coś niepotrzebnego i złego często..

Gość nie jest poke
hm ktos sie tu wypowiedzial jak mozna miec 25lat i nie snuc planow o dziecku rodzinie... co za myslenie. 25lat to nie 40lat i stara panna...;| jesli nie czujesz sie gotowa to poprostu nie rob nic wbrew sobie.

Gość ja mam męża
czy to prawda co czytam---a ty jesteś jakaś zahukana....w którym wieku ty zyjesz..teraz coraz wiecej ludzi nie chce miec dzieci...no ale taka ''matka polka'' jak ty tego nie zrozumie....i to ty jesteś kaleką skoro masz takie staroświeckie poglądy na temat dzieci....żal mi cie :O

Dobry dzien:) Ja tez nie chce dziecka...a moj facet chce:/ Tzn,poki co nie chce...tez nie mam (JESZCZE) instynktu macierzynskiego...a mam 24 l.:O Moze dlatego iz panicznie boje sie porodu:O Nie wiem.....Poza tym na dziecko mamy czas, najpierw zamieszkac 3eba razem i miec troche kasy na koncie:)W koncu dziecko kosztuje...poza tym slub:) Wydaje mi sie,ze instynkt macierzynski odezwei sie we mnie ( w Nas kobietki) jak bede juz calkowicie \"na swoim\":) Niezalezna finansowo itp.:)

KOCHAM MOJEGO CHŁOPAKA !ale jak będe z nim dalej to będzie nieszczesliwy ..nie jestem typową matką polką ..i w dodatku nie umiem gotować ..a co to za kobieta która nie jest ani dobra matką ani zoną i nie umie gotowac..mam takie mysli często ..

ale czy nie za pozno odezwie sie ten instynkt .lata lecą a ja dalej nie mysle o dziecku ani nie wyobrazam sobie ze zaczne myslec.. tez panicznie boje sie porodu.. zreszta ja kzobaczylam ostatnio te zdjecia tu na kafe z tych poródów to jeszcze gorsze mam mysli.. znajomi mówią bym odeszla od faceta jesl ichce by byl szczesliwy i znalazł sobie fajna babeczke co będzie i gotowac dobrze i urodzi mu dzieciaczki..ech..

Gość szok autroko.
autorko jesteś jakaś okaleczona .