Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niedługo mamuśka

ile macie w obwodzie brzucha?

Polecane posty

Gość Niedługo mamuśka

jestem ciekawa drogie mamuśki ile cm macie w obwodzie brzucha i w którym jesteście tygodniu ciąży? zastanawiam sie w jak szybkim tempie rosnie brzuszek i jakich wymiarów osiaga. Ja jak na razie jestem w 23 tyg. ciązy a obwód brzucha wynosi 85cm. pozdrawiam :)

Gość Niedługo mamuśka
nikt nie napisze?

Gość Niedługo mamuśka
no to podobnie:)

Gość 40tc
witajcie, ja mam na dzis termin porodu(oczywiscie cisza) a moj brzuszek mierzy 101 cm

Gość fefelka
30tc-98cm :)

Gość o matko jakie wy musicie byc
szczupłe... jja jestem w 18 tyg i mój brzuszek na samym srodku mierzy 88cm :O ... kurde a pod ubraniami jeszcze dla nikogo nie jest widoczne ze jestem w ciąży ( w obcislej bluzce raczej bylo by widac, ale w takich normalnych to nie ) do tego przed ciązą wcale nie byłam taka gruba a raczej normalna nosiłam rozmiar 36/38 i wazyłam ok 56kg przy wzroście 170 ... więc co jest nie tak ze brzuch mierzy tyle cm :(:(:(

moj przed porodem mial ok 105 cm ale ja wcale nie jestem taka drobna, poprostu brzuszek zamiast do przodu szedl \"na boki\" i kazdy dawal mi 7 mies ciazy

Gość NIKI..
24tydzien i 87cm :):):)

Dodam tylko ze w 33tc mialam 106cm. pozniej przez tydzien poszlo mi az 8cm i pozniej juz 3cm przez kolejne 2tyg,w sumie przytylam 12kg

Gość Ciężarówka ciężarna
24. tydzień - 93 cm.. przed ciążą - 74 cm :> Przytyłam 7 kg, ważę obecnie 61 kg, przed ciążą 54 kg :) Poszło głównie w brzuch.. i ciut w pupę, ale co tam :D To moja pierwsza ciąża - jak szaleć, to szaleć :D Pozdrawiam serdecznie! A tak na marginesie.. moj mąż jak ostatnio zobaczył taka ciężarną ze spiczastym jakby doczepionym brzuchem, to z niedowierzaniem spytal: "O rany! Ty tez tak bedziesz miala?!" :D

Gość o rankiiiii
Ja mam ok 85 cm jak zjem :(:(:( przewaznie po obiadku.:(:( czy to oznacza ze gdy bede w ciązy to bede strasznie spasiona i moj brzuch bedzie oooooooooooolbrzymi???????????

Gość biegajacymalkuch
ufia za to madroscia nie grzeszysz... wygladem pewnie tez nie :-P przy 158 43 kg to waga w sam raz tyle wazy moja siostra i wyglada nie za chudo nie za grubo

Gość zdziwonaa
120 - dzień przed porodem bliźniaczym

Gość ble-ble-ble
ufia jakas ty glupia... wszedzie sie wypowiadasz a jeszcze nigdy nic mądrego nie napisalas....

Gość ble-ble-ble
a ty wogole jej nie masz...

Gość mozeotochodzilo
ufia chodzilo zapewne o to ze piszac iz masz 85 cm obok zaraz napisalas spaslaki :-o wiesz do tak niskiego wzrostu jak twoj 85 cm to calkiem sporawo to tak jak okolo 100 cm przy 170 wzrostu, wiec juz calkiem calkiem wogole jak na przyszla matke masz okropny charakter :-o nie chcialabym nigdy byc na twoim miejscu...

Gość szczyt debilizmu
ufia jest durna jak cholera :classic_cool:

Gość a taki
był fajny temacik.... Jak zwykle znajdie sie ktoś kto spieprzy sprawe.

Gość misiakowa24
ja mam 87cm i jutro zaczne 27 tc. Pozdrawiam!!!

Gość bziczek
ja mam 92cm w 31 tc.

Gość Niedługo mamuśka
FAJNIE:) CIEKAWE JAK DUZY JESZCZE MI UROSCIE MOJ BRZUSIO ❤️

Ja własnie też jestem ciekawa:) tym bardziej ze w ostatnich 2 miesiącach rośnie najbardziej gwałtownie:D Mam nadzieje, ze bedzie taki jak jest, tzn ze będzie rósł sobie tak stopniowo:) I że tylko brzuszek:P

Gość misiakowa24
A ja troche sie obawiam:) Mój wydaje mi sie juz ogromny...a najgorsze chyba przede mną:) Ostatnie 3 miesiące najszybciej rośnie...

Gość mądralińska2
ufia chce zdołowac dziewczyny że są grube a ona w ciązy w ogóle nie przytyła..... jesteś żałosna bo gdybyś poczytała literaturę fachową to byś wiedziała że w prawidłowej ciąży tyje się od 7 -15 kilo..... a Ty jeśli w ogóle jesteś w ciąży ( w co szczerze wątpię) to raczej zachowujesz się jak anorektyczka, która robi wszystko by jej ciało nawet w ciąży nie zmieniło się o gram co chcesz osiągnąc swoimi postami ? zdołowac dziewczyny ? głosic swój rzekomy sukces nad naturalnym w ciąży zjawiskiem jakim jest zdrowe przybieranie na wadze ? bo wydaje mi się że jedyne co osiągniesz to chorą satysfakcję z wmawiania kobietom, ze nadmiernie utyły..... sama musisz miec MEGA kompleksy jeśli tylko to poprawi Ci samopoczucie Gwoli informacji: kilogramy jakie zyskuje się w ciąży to nie tylko waga dziecka i tłuszczyku, który się gromadzi lecz także: - waga powiększonej macicy - waga powiększonych piersi - dodatkowa krew, która jest produkowana - waga łożyska, błon płodowych, wód płodowych ale skoro Ty tak reklamujesz swoją niską wagę w ciąży to wynika z tego że nie masz o tym pojęcia, wnioskowac można jedynie, że jesli faktycznie jesteś w ciąży to Twoja niska waga jest zaniżona kosztem zdrowia i rozwoju dziecka oczywiscie że wiecznie kontrolująca to co je anorektyczka może urodzic dziecko, może mimo wszystko urodzic się zdrowe, ale z całą pewnością świadome dążenie do zaniżania masy ciała w ciąży nie jest ani mądre ani zdrowe

HIHI to ja mam chyba spory 86 cm w 16 tc, ale i tak dla mnie jest za mały chciałabym zeby juz wszyscy zauważali moje szczęście wiec sie wypinam do przodu, ale tylko przy obcisłych bluzkach widać brzuszek :( a nie przytyłam jeszcze nic waze 56 kg przy wzroscie 168 cm.