Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uska

jaki znak zodiakalny jest najlepszy w łóżku

Polecane posty

Gość zdecydddowanie
ryba?? nie wiem, nie mialem okazji "skonsumowac" do konca. chociaz zapowiadalo sie wcale niezle, wiec moglo sie skonczyc calkiem sympatycznym seksem.. ehhhhhhhh.... jak sobie przypomne to cialo!!;)

Gość ona rak on skorpion
:)

Gość pewnie z niej
"żelazna dziewica":D

Jesteśmy skorpionka+ skorpion. Chętnie bym też coś napisała, ale nie mogę przecież aż tak się odsłaniać. ;)

Mieliśmy oboje po 17 lat, gdy przestaliśmy być\"dziewicami\". :P ....ale już w przedszkolu znaliśmy świetnie swoją anatomię... ;)

Gość raczycaaaa
pani rak + pan rak :)

Gość MWaga
Jestem Wagą. W życiu próbowałem seksu z różnymi zodiakalnymi kobietami. Oto zestawienie od najlepszej do najgorszej. 1. Skorpion - bezkonkurencyjna, w seksie zrobi niemal wszystko, orgazmy potężne. Jak jeszcze szczupła to już w ogóle. Polecam dla wiecznie niewyżytych mężczyzn z wyobraźnią, bo ona też jest niewyżyta i perwersyjna. Oral, anal, połykanie spermy, wytrysk na twarz - to wszystko na ogół nie jest jej obce. 2. Koziorożec - gdy się ją rozpali poprzez uczucia i stały związek to jest bardzo namiętna i dobrze uprawia seks. Bywa perwersyjna. Ma dobre orgazmy. Wytrzymuje długie stosunki, miewa wielokrotny orgazm. Mężczyznom którzy chcą z nią utrzymywać dłuższy czas takie fajne stosunki proponuję grać fair. Być z nią, liczyć się z jej zdaniem, bo inaczej ona rezygnuje, staje się chłodna i pozostaje tylko po niej bardzo złe wspomnienie fajnego seksu które może prześladować jakiś czas. Niestety na co dzień jest to kobieta w połowie zimna i jeśli tylko ma wystarczające powody to siada i myśli co by tu zrobić żeby wszystko zepsuć. 2. Lew - ex aequo razem z Koziorożcem, dobra w łóżku, dobry orgazm, bywa perwersyjna tak jak Skorpion. 3. Baran - dobra w łóżku, niezłe orgazmy. Nie wytrzymywała jednak za bardzo długiego stosunku. 4. Wodnik - średnio aktywna w łóżku, orgazm dobry, bywa jednak że ma problem z pochwowym, miałem dwie, jedna miała, druga tylko przez łechtaczkę. Jest to dodatkowo dość niezależna kobieta która gdy ma seks to jej dobrze, gdy nie ma seksu - też dobrze. 5. Bliźnięta - tu niestety nie wiem czy tak akurat trafiłem ale była pasywna w łóżku, okazywanie doznań słabe, nie lubiła wytrysków na ciało. Więcej w niej było flirciary niż dobrej kochanki. Nie znam możliwości seksualnych kobiet spod innych znaków. Jednak z moich obserwacji dobrze rokowała Panna, Rak, Byk (tu może być ciekawie bo ma Wenus w znaku), najsłabiej Ryby i Strzelec.

Gość Żona wodnika
Choć mój mąż jest spod znaku wodnikiem to seks z nim zawsze był boski. Ja jestem zodiakalnym bykiem i różnie to u mnie bywa. Często jestem oziębła, ale jak już dojdzie do seksu to nic innego się nie liczy i wszystko dookoła płonie;) jeśli chodzi o inne znaki to doświadczenie mam tylko z baranem i baran wie jak sprawić kobiecie satysfakcję z seksu i obudzić w niej demona seksu. Pod warunkiem że są po 30:)Aż mi się gorąco robi na wspomnienie tej znajomości;) Z kolei pisząc pikantne wiadomości ze Skopionem domniemam, iż też potrafią pokazać co w łóżku potrafią najlepszego.

Gość ja nie wiem kto tak chwali
te panie skorpiony:D Znam 3 i zadna z nich nie uprawia seksu analnego, brzydzie je sperma is a dosc powsciagliwe w seksie. Takze mozno przereklamowane te opinie:O

Gość dmndjkcjedkcb.
Idealnia dobrana para w sexie to On Koziorożec Ona panna. Wg horoskopów :P

Gość ZawszeJestCool
Osioł+ Shrek

Gość u mnie tak bylo*
mam byczka ale jest do dupy :( waga byl troche lepszy a ryba byla po prostu beznadziejny...

Gość lol dobre dobre czytam
i moze cos w tym jest ;p

moja w pół pijana koleżanka obok ma inne opinie co do znaków - totalnie ;p wiec jak zawsze potwierdzam kto jaki jest tego potrzebuje :D

Gość co do barana
pasuje najlepiej?

Gość ,.Zullus:)
Skorpion tak potwierdzam ale i Strzelec jest super mówię o kobietach:))

Blondyna tylko bądź grzeczna:P Zullus chyba znak zodiaku nie ma tu nic dogadania, moja znajoma jest strzelec i seks uprawia raz na 3 miesiące