Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość callgirl no.5

Niezwykłe telefony

Polecane posty

Gość callgirl no.5

Od paru dni ktoś usilnie stara się dowiedzieć się jak mam na imię. 2 dni temu mój chlopak bawiąc się moim nowym telefonem ( który dostałam od kolezanki ) wysłał smsa o treści : Wszyscy dzisiaj pragną Cię w Gorzowie. Spotkaj się ze mną o północy a wezmę Cię w zgodzie z naturą i religią który był w skrzynce nadawczej. myśmy go nie pisali.. przez przypadek nacisnął guzik. Dzisiaj miałam już 2 telefony - pierwszy to że niby pomyłka : czy jest Agnieszka, a drugi że niby promocja że muszę podać swoje imię i nazwisko to dostanę promocję. Z jednej strony jest to śmieszne a z drugiej dręczą mnie codziennie od dwóch dni.. nie zamierzam zmieniać numeru telefonu. Chciałam przekierować ich połączenie na jakiś numer audiotele. 2dni temu grozili mi i mjemu chłopakwoi.. ja osobiscie mam to gdzies jak i moj facet ale to uciazliwe tsrasznie.. co byście zrobili na moim miejscu.. czekam na propozycje.. ostrzegam że mogę je wykorzystać :)

Gość ale po co odbierasz te
telefony? olej to, w końcu im się znudzi

Gość callgirl no.5
odbieram bo maja numer zastrzeżony jak połowa moich znajomych :)

Gość Vroniś
Ale do kogo on niby wysłał tego smsa?

Gość callgirl no.5
Sms był w skrzynce roboczej kliknal zeby przeczytac i od razu sie wysłało :) Nie wiem co to za numer chyba z heji :) do jakiejś laski z tego co sie domyśliłam..

Gość callgirl no.5
dostałąm telefon na ktorym byly jakies numery i smsy a to byl jeden z nich i przez przypadek wyslalismy ...

Gość kocicaa
jeśli masz aktywną poczte głosową wstukaj kod *002*600# i od tej pory osoby które będa do Ciebie dzwonić usłyszą" nie ma takiego numeru" musiałabyś wtedy powiedziec znajomym żeby pisali smsy. w każdej chwili możesz ta usługe wyłączyć wstukując kod #002# i od tej pory znowu każdy będzie mógł sie do Ciebie dodzwonić. Ja zrobiłam tak jak ktoś nękał mnie sygnałami z zastrzeżonego w nocy, i po dwóch dniach nieudanej próby połaczenia się z moim numerem , gość dał sobie spokój:) POZDRAWIAM

Gość baja baya
do kocicy : czy ten kod jest aktywny w każdej sieci?

Gość baja baya
dzięki to bardzo przydatne ja też to wykorzystam

Gość kocicaa
znaczy wydaje mi sie , że tak, ja mam ere i działa, na heya też.

Gość kocicaa
nie ma za co :) Trzeba sobie pomagać:)