Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Justa007

Problem z zapoznaniem.

Polecane posty

2 lata temu zaczęły się moje problemy. Ludzie z klasy zaczęli mnie przezywać, dokuczać mi przy nauczycielach, czepiać się mnie. Nic im nie zrobiłam. Za nic uwżięli się na mnie. Trwa to właściwie do tej pory. Bardzo podupadłam na zdrowiu psychicznym. Miałam myśli samobójcze. Teraz zdążyłam sie przyzwyczaić i właściwie jest O.K., ale mam wielki problem z zapoznawaniem się. Bardzo chcę mieć chłopaka i myślę, że niektórym się podobam, bo jak mnie mijają to nie mogą wzroku oderwać. Jakieś 2 tyg. temu miałam okazję poznać chłopakao ok.5 lat starszego. Ale się speszyłam i nici. Biedny chłopak odjechał z piskiem opon :) Co ja mam robić? Chcę znów być otwarta...

musisz się jakoś przełamać- kolegami z klasy się nie przejmuj, bo oni skoro się tak zachowują są tylko zgrają kretynów... ile masz lat?

Gość jak widać
biedactwo... twoi koledzy sa nienormalni i tyle!! zawdzięcasz im niską samoocenę i strach przed zawieraniem znajomości - to chore!! co to za szkoła w której tak się dzieje>???>:(

To prawda - mam bardzo niską samoocenę. Jakoś nie potrafię się przełamać. A tak bardzo chciałabym mieć chłopaka.... :(