Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ja82

mam dosc mojej pracy! jestem zalamana!

Polecane posty

Nie uczyłam się na pamięć. Większość pamiętałam dość dobrze ale dlatego, że były mi aktualnie potrzebne w pracy zawodowej... :-) Pracowałam z dzieckiem upośledzonym umysłowo, miałam nauczanie indywidualne, dziecko z domu dziecka i oczywiście byłam wychowawcą:-) Słowem doświadczenia z życia codziennego i tyle :-)Oczywiście wiedziałam gdzie powinnam szukać określonych inf i co jest zawarte np. w KN czy Ust o Syst Ośw...ale nie literka w literkę!!!!Kupiłam sobie takie \"wydania kieszonkowe\" i zabrałam je na ten egzamin...Moja koleżanka zrobiła tak samo i jak jej coś zadali to zwyczajnie otwarła i poszukała tłumacząc, że przepisy szybko się zmieniają i...nie chce obciążąć pamięci skoro dostępne są media typu net! Nic jej nie powiedzieli. Ja dostałam kontraktowego \"na wejściu\" bo już miałam sporo pracy na liczniku... zgodnie z tamtymi przepisami już mi to przysługiwało.

Gość pracowalam w swietlicy przez r
na zastepstwo, oddalabym wszystko by moc tam wrocic😭 nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze. Teraz pracuje w biurze i mam dosc:(, coz z tego ze pensja wyzsza skoro satysfakcji brak:(

Gość pracowalam w swietlicy przez r
rok***