Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bardzo Zrozpaczony

Co mam ROBIĆ a nie chce innej bo kocham ją !!

Polecane posty

Gość Bardzo Zrozpaczony

Ja mam 15 ona 14 lat bylem z nia przez 10 miesiecy wszystko bylo fajnie przez pierwsze 3 miesiace ale zaczalem odnosic wrazenie ze ona mnie nie kocha nie chciala mnie całowac tak czesto jak zawsze ani przytulac a naleze tez do bardzo opiekunczych chlopakoow itd. wkoncu poiwedziala mi ze mnie nie kocha ale z powodu dosc glupiego czyli bylo jej mnie przykro chodzila ze mna dalej az wkoncu zerwala ale po przyjezdzie jej kolegi ktorego poznala w tamte wakacje mowila mi ze w nim sie kochala on niestety pojechał do miasta gdzie mieszka czyli innego a ona o nim moze pomazyc i teraz powiedziała ze nie chce byc ze mna ani z nim chce byc sama i jeszcze powiedziała mi ze ze mna chodzila po to zeby moze zapomniec jednak sie jej przypomniał i powiedziła mi ze nic do mnie nie czuła i ze chce byc moja przyjaciółką ale powiedziła ze jeszcze sie zastanowi moze potrzebuje innego chlopaka ktory nie jest taki jak ja by zatesknic bo z tego co wiem takich jak ja jest malo da rade jeszcze cos zrobic w tym zwiazku

Gość Kaska19
no je.bne ze smiechu zaraz