czarnulka1724 0 Napisano Sierpień 14, 2007 jak długo bierzecie i ile płacicie za te tabletki? :-) ja biorę trzy miesiące i płacę 22,85 :-) tanio :-) a jak sie po nich czujecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Serduszko20 0 Napisano Sierpień 14, 2007 witam czarnulka1724:) ja biore swoje 1 opakowanie..czuje sie dobrze w miare..troche bolaly mnie nerki ale juz przeszlo... a placilam za swoje tabsy 26 zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnulka1724 0 Napisano Sierpień 18, 2007 Serduszko20 no patrz co za spotkanie :-D powiem ci że drogo płacisz za swoje tabletki :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnulka1724 0 Napisano Sierpień 27, 2007 teraz płacę 22,99 - drożeją :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pistacja87 0 Napisano Sierpień 27, 2007 zaczynam w środę drugie opakowanie ;) płacę 23,25 w Katowicach :) a czuję się w miarę ok..czasem tylko jakoś duszno, mdło, albo w głowie się kręci..ale sporadycznie.. no i cycki mi zaczęły rosnąć :D nie wiem czy się ciesze z tego faktu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniuszka.... 0 Napisano Sierpień 27, 2007 ja biore od kilku lat novynetki-one kiedys byly duzo drozsze nawet 28-30zl, odpowiadaja mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
red_woman 0 Napisano Sierpień 27, 2007 koncze 4 opakowanie i chyba niestety poprosze jutro o zmiane... a place róznie od 26zl do 23zł okolice Gliwic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnulka1724 0 Napisano Sierpień 28, 2007 pistacja87 cieszysz sie cieszysz :-D red_woman a czemu chcesz zmienić??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Luna 85 Napisano Sierpień 29, 2007 Witam wszystkich! Ja biorę novynette od maja. Od samego początku nie miałam żadnych dolegliwości..W tym tygodniu jakoś na mdłości mnie zebrało ale już wszystko jest OK. Za tabsy płacę 25 zł. Chyba muszę rozejrzeć się po innych aptekach bo jak piszecie że płacicie taniej..To trzeba to sprawdzić! Heh! Pozdrówka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnulka1724 0 Napisano Sierpień 29, 2007 Luna 85 masz racje popytaj sie w jakiś innych aptekach o cenę naszych tabletek a może znajdziesz tansze :-) ja wcześniej płaciłam 28 zł :o a teraz 22,99 więc dużo taniej jeśli chodzi o tabletki :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
red_woman 0 Napisano Sierpień 29, 2007 chciałam zmienić bo niestety pogorszyla mi sie cera po nich... a szkoda bo poza tym nie miałam zadnych skutków ubacznych... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Luna 85 Napisano Sierpień 29, 2007 No tak. To sporo kasy jest. No ale najważniejsze żeby działały! Heh! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnulka1724 0 Napisano Sierpień 29, 2007 red_woman nie wiem czy dobrze robisz zmieniając tabletki... w końcu cera to nie wszystko... a po zmianie możesz mieć jeszce gorzej i to nie tylko jeśli chodzi o cerę :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnulka1724 0 Napisano Sierpień 29, 2007 Luna 85: racja! skuteczność najważniejsza! :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
red_woman 0 Napisano Sierpień 29, 2007 brałam novynette przez 4 miesiące więc nie zmieniam ich tak szybko. zreszta skoro gin zgodził się na zmiane to chyba wie co robi... a swoją droga skoro tabletki moga tez pomóc na cere to czemu by nie skorzystac z tego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malika843 Napisano Sierpień 29, 2007 też biore novynette Do końca opakowania zostało mi 5 tabletek,ale nie przyjęłam ich, bo chciałam dostać syzbciej okres.teraz mam problem- nie wiem czy mam wziąć 1 tabletke z następnego opakowania po 7 dniach przerwy,jak zawsze, czy w 1 dniu okresu z odstawienia? jestem zabezpieczona? Mam naprawde dylemat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Malutka 17 Napisano Sierpień 29, 2007 Ja również zażywam tabletki nowinette już od 3 miesięcy...CZuje się po nich bardzo dobrze, Przed ich zazywaniem miałam bolesne miesiączki ale teraz ustąpiły...Troszkę po nich przytyłam, a płacę za nie 28,56zł...Z tego co czytałam to macie o dużo tańsze...Muszę zmienić aptekę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Malutka 17 Napisano Sierpień 29, 2007 NOVYNETTE miało być ---Przepraszam to z rozpędu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnulka1724 0 Napisano Sierpień 29, 2007 hffgg: żal... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnulka1724 0 Napisano Sierpień 29, 2007 malika843 masz zwiąć po 7-dniowej przerwie.Ale będziesz musiała sie zabezpieczać dodatkowo przez tydzień albo do końca opakowania - nie jestem pewna... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnulka1724 0 Napisano Sierpień 29, 2007 Malutka 17 masz racje poszukaj tańszej apteki bo po co przepłacać :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
minimka 0 Napisano Sierpień 30, 2007 Witam. Ja tabletki biorę juz ponad rok. Ostatnio kupiłam dośc drogie, ok 28 zł. Nie miałam za bardzo czasu biegać po aptekach. Skutków ubocznych nie mam za dużo, ale po zwiekszonym apetycie i w ciągu roku przytyłam ok 2-3 kg. Poza tym cellulit, a jestem dość szczupła i dbam o siebie. Sa to hormony, więc prędzej czy później będą jakieś zmiany w organizmie. Niestety jest to chyba najwygodniejsza antykoncepcja i trudno z niej zrezygnować. Zwłaszcza, że to ogromna ulga przy moich bolesnych miesiączkach. MALIKA Spokojnie bierzesz tabletkę po 7 dniowej przerwie, czyli na 8 dzień. Cykl nie został zachwiany, pierwszych 14 tabletek są obowiązkowe. Tylko nie rób tak częściej i nie przedłużaj tych siedmiu dni przerwy POzdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnulka1724 0 Napisano Sierpień 30, 2007 minimka to naprawdę drogo kupiłaś :-( a ja boję sie właśnie celluitu i rozstępów :o szok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
minimka 0 Napisano Sierpień 30, 2007 a jak twoje libido Czarnulka?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chrum09 Napisano Sierpień 30, 2007 wiesz przy pierwszym opakowaniu to moje libido spadło i to okropnie... :o ale jak zaczęłam drugie opakowanie to na szczęście wszystko wróciło do normy :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnulka1724 0 Napisano Sierpień 30, 2007 powyższa wypowiedz jest moja ale użyłam nie tego pseudo :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkWater 0 Napisano Sierpień 30, 2007 ja place okolo 22 zlote, ale dzisiaj wlasnie moj misiek kupowal NAM :) tabsy i zaplacil 29!!!:D no coz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pistacja87 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 a mi libido niesamowicie skoczyło po novynette!!!!!!!!!!!! :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnulka1724 0 Napisano Wrzesień 2, 2007 pistacja87 mi spadło ale przy drugim było ok z czego byłam zadowolona i mój mężczyzna też :) darkwater oj to twój chłopak strasznie przepłacił!!! mogłaś powiedzieć mu do której apteki ma ićś :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ..Monika.. Napisano Wrzesień 2, 2007 Ja brałam Novynette i teraz mam rocznego synka, ale moim zdaniem to sprawa indywidualna i zależy od organizmu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach