Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakos tak dziwnie

Jak grzecznie odmówić ???

Polecane posty

Gość jakos tak dziwnie

Ju zktórys raz jakis facet proponuje mi sex...jak grzecznie odmówić , nie podoba mi sie albo nie jest w moim guscie lub jest po 40stce i nie mam na niego ochoty wiec jak dac do zrozumienia ze nie interesuje mnie znajomosc opierające sie jedynie na sexie ???

no wlasnie powiedz ze nie interesuje Cie znajomosc oparta wylacznie na seksie a juz napewno nie znim,lepiej postawic sprawe jasno,ja tam lubie bez niedomowien i swiety spokoj.

Gość Joanna niezalogowane
Dziękuję, postoję:D

Gość jakos tak dziwnie
ale co jezeli takie tłumaczenia na nich nie działają i nadal nalegają??? robie sie wtedy juz niegrzeczna i oczywiscie oni to komentują :(

Najmocniej Pana przepraszam, ale w chwili obecnej czuję pewną niedyspozycję ruchową :D

Gość jakos tak dziwnie
bo wychodze na wredną suke, zaczynaja mnie obmawiac za plecami ze jestem zimna i takie tam a ja mam dosyc docinków :(

Gość Gulcia Pulcia Awanturcia
Powiedz, że masz kliniczny przypadek oziębłości płciowej potraumatycznej i się leczysz. Jak się wyleczysz, to się do nich zgłosisz... ale teraz potrzebujesz spokoju, żeby poddać się terapii z prowadzącym Ciebie psychologiem. U mnie taki tekst, oczywiście wypowiedziany ze śmiertelną powagą zadziałał. Były podrygi, próbowali jeszcze, ale nie zmieniałam wersji zdarzeń. :)

Gość jakos tak dziwnie
jestem sama od jakiegos czasu i w zasadzie kazdy facet jakiego poznam albo od razu mówi co chce albo zaczyna mnie uwodzic, jest fajnie, rozmawiamy ja sie czuje swobodnie , on mówi o przyjazni.....a potem pada TA propozycja :( nooo ja to mam chyba jakiegos pecha , jak mi nastepny cos takiego powie to chyba go walne w łep !!!

Gość ee tam
Rzuć im ciętą ripostę... :P Albo "spieprzaj dziadu". A poważnie - ONI NIE ZROZUMIEJĄ GRZECZNIE - przerabiałam to. Poza tym nie wiem czemu przejmujesz się krytyką idiotów myślących penisem?

Sorry, ale nawet jak jestes samotna to nie znaczy, ze od razu musisz byuc chetna na takie propozycje. Niestety niektorzy faceci tego nie rozumieja - dla takich nie warto byc grzeczna :P bo i tak nie zrozumieja :P

Gość Gulcia Pulcia Awanturcia
Ja mam tak samo, jestem singlem i każdy nowopoznany facet myśli, że skoro nie mam faceta, to natychmiast muszę się iść pieprzyć. Taką mają mentalność. Oraz stawiają swojego penisa powyżej wszelakich potrzebnych kobiecie do życia rzeczy. Nie przejmowałabym się.

Gość jakos tak dziwnie
ja sie zaczyman gubic w tym wszystkim...moze jestem zbyt naiwna, moze głupia ale nie wierze ze mozna sie fajnie bawic bedac w takim układzie....no moze mozna gdy oboje tego chcą ale mi takie cos nie pasuje, chce normalnego faceta :(zresztą mam takie zadnie ze jaki by to nie był super luzacki układ kobieta zawsze bedzie cierpiała bo tacy faceci chcą ją jednie bzykac.......swiat jest podły :(

Jesli komus taki uklad odpowiada to ok - jego sprawa. Ale jesli nie chcesz to czemu masz sie zmuszac i przejmowac jakims frajerem ktory nie potrafi tego uszanowac? Nie musisz byc dla niego grzeczna skoro on nie rozumie tak prostego slowa jakim jest NIE! Wiecej zycia dziewczyno! Miej wlasne zdanie i nie przejmuj sie idiotami!

Gość jakos tak dziwnie
i jeszcze swięte ich słowa ze w zyciu nie ma nic za darmo jak chce porozmawiac to mam im .......dać :(

Gość ee tam
Ja poznawałam napaleńców na necie, kiedy odmowa nie docierała podsyłałam adres jakiejś agencji. Nastepnym krokiem był ban :) Na żywo chętnie dała bym w pysk, ale na szczęście nikt mnie nie zaczepia w tym celu.

Gość jakos tak dziwnie
ci znajomi są z pracy albo z netu albo znajomy znajomych .....i tak własnie wychodzi jakbym sie przespała to wyszłabym na tanią dziwke co wszystkim daje , jak odmawiam mam opinie zimnej suki :(

Gość gdsss
sama jestes dziwna i w jakims dziwnie podejrzanym towarzystwie sie obracasz, chyba pracujesz w burdelu, zgadlam?

Gość jakos tak dziwnie
nie obchodzi mnie zdanie innych a zwłaszcza takich palantów tylko chciałam sie od was dowiedziec jak dobitnie dac im do zrozumienia ze ja nie mam na nich ochote ...