Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

highlandia

Płeć dziecka. Komu to się sprawdzilo?

Polecane posty

hejka u mnie wyszło ze ma być dziewczynka i na usg 3 razy też wyszła dziewczynka :D:D:D wiec duże prawdopodobienstwo ze takbedzie:D marzylismy o dziwczynce!!!! maż ma już 2 synów z pierwszego małżenstwa:P au niego w rodzinie od pradziadków niebyło dziewczynki!!!! wiec mamy nadzieje!!! Monika jesli jestes w 17 tyg to do 24tyg ma szanse sie wszytko zmienic:) pozdro

ciekawe od czego to zalezy.. Ma ktos pomysl na ta tabelke? na jakies zasadzie to jest ustalane? po naszym topiku stwierdzam, ze jednak wiekszosc sie sprawdzila... Ale czym to jest uwarunkowane? ciekawe, ciekawe :)

Gość mama 11-miesiecznego synka
U mnie sie nie sprawdzilo:) I dobrze:)

Sprawdziło mi się. Choć w okolicy 22 tyg. gin mowił o dziewczynce, to ok. 24-go już była mowa o chłopcu i tak było :)

Gość Dziewczyny_ hej
to mi wychodzi że będe miała córke :-)))))

Gość help me
ta tabelka podobno bazuje na fazach księżyca...Sprawdza się jak owulacja nie wypada na przełomie miesiąca ( np o. 29 stycznia) i kobieta nie ma problemów hormonalnych

help me-> dzieki, no to jest jakas opcja, trza sie w to glebiej zagłębic ;) Pozdrawiam wszystkie przyszle i obecne mamusie :)

No mi sie nie zgadza ale owulację mialam 26 lutego ( ma 28 dni) a córcia urodziła się 4 dni po terminie - marzec to już by się zgadzało że dziewczynka. Syn mi się zgodził . Sprawdzałam też siebie - i dziewczynka - czyli prawda

Gość sprawdzamy spradzamy

Gość mi tez mi tez
moze cos w tym jednak jest

A mi się nie sprawdziło z pierwszym dzieckiem bo niby mial byc syn a jest córeczka a teraz mi znowu wychodzi syn zobaczymy,tylko mam problem bo zapłodnienie wychodzi na przełomie miesięcy

Gość Przyznam że mnie to
zaskoczyło, ale zgadza się. Sprawdziłam iii ten sam wynik co na usg - synek:)

Gość mi tez mi tez
sprawdzilo sie i sama tez sie sprawdzilam :) ale jaja :] to chyba jakis przelom w planowaniu potomstwa ;)

Gość dollylolly
mi tez sie sprawdzilo :)

Gość przed laty...
przed laty pokazala mi ta tabelke dziewczyna, ktora studiowala biologie w Rosji ( wtedy jeszcze ZSRR )... i miala ja podana na jakims wykladzie. Planowala wg. niej swoja corke. Przyjelam to z przymruzeniem oka i szybko o niej zapomnialam. Dzisiaj majac trojke wlasnych dzieci sprawdzilam i ....kazde jedno sie zgadza !

Nie no...jak można wierzyć w takie rzeczy......Zresztą jak już po fakcie to co to może zmienić.Rozumiem planowanie płci...to już inna sprawa. Co do tabelki to mi NIE sprawdziło się dwa razy.

A czemu nie wierzyc? :) skoro ma wysoki procent skutecznosci? co pokazuje tez to forum.. Przeciez to nic zlego zaplanowac sobie, a przynajmniej starac sie, płeć dziecka :) no , a przy okazji sprawdzic czy te juz obecne dzieci i my sami, pasujemy do wynikow tabelki. Nikomu to nie szkodzi, a tyle radosci ;) Wiadomo, ze nie zawsze sie bedzie spradzac, bo to rzeczywiscie bylby przelom, ale 90% to chyba nie mało, prawda? :)

Ja nie pisze o planowaniu płci,bo to już inny temat tylko w wiare w jakieś bzdurne tabelki.Przecież jak widać nie dają nawet 80% pewności.

no ale planowanie płci można ustalic wlasnie za pomoca tej tabelki :) planuje zajsc w ciaże w wieku np 27 lat, a mam 25 i patrze w ktory miesiac sie wtedy starac, zeby bylo to co chce.:) Nie rozumiem twego problemu

Gość kiki30
Witambardzo chętnie bym sprawdziła według tej tabelki o której piszecie ponieważ mam 2 córki i spodziewam sie 3 dzidziusia ale gdy klikne na link do podanej strony to wyświetla mi sie że ta strona nie istnieje:(