Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość retta

wloski-kto pomoze?

Polecane posty

Gość retta

Mam pytanie do kogos, kto zna wloski. Dostalam od kogos slowa piosenki, chyba erosa ramazotti w liscie i nie wiem, o co chodzi. difender tutto ci che sento mio il mondo che ho costruito intorno a te per questo io pretendo la tua lealt difender l'amore mio come solo so battermi io posso farlo per solamente se c' pi di un motivo per esser sicuro di te Prosze, pomozcie, to wazne.

Gość retta
Nikt nie wie? Probowalam juz szukac tlumaczenia w necie, ale nie ma nic

Gość retta
Nie ma:(.Ale dzieki za linka

Gość Nineq
daj caly tekst, postaram sie przetlumaczyc, bo niektore wyrazy wyjete z kontekstu sa niezrozumiale:)

Gość retta
To wlasnie mialam w tym liscie od mojego bylego faceta...Powiedzial, ze to czul w momencie, kiedy sie o czyms dowiedzial...Nie mam pojecia jak to rozumiec.

Gość kocicaa
difender- ( difendere)- bronić , chronić, tutto ci che sento mio- wszytko co czuje, il mondo che ho costruito- świat, który odbudowałem, interno a te- dookoła ( wokół)Ciebie, per questo io pretendo- to czego żądam, wymagam, la tua lealt- ja wobec Ciebie lojalny, difender l'amore mio- ja bronie (chronie)swojej miłości come solo so battermi io- kiedy sam się pokonałem? posso farlo per- niewiem co to znaczy; posso-moge / per-dla solametne-tylko pi di un motiwo- troche zmotywowany, per esser sicuro di te-żeby być bezpiecznym z Tobą

Gość retta
Dzieki!!! Rzeczywiscie troche bez sensu, ale zrozumialam co mi chcial powiedziec :(. Dziekuje jeszcze raz

Gość kocicaa
nie ma za co:) moze , to nie było zbyt super przetłumaczone, bo niewiem jaki był kontekst tej wiadomości,ale starałam się. POZDRAWIAM:)