Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

***Dee

PEG PEREGO model UNO

Polecane posty

Jezeli ktos jest posiadaczem wozka Peg Perego, model UNO plus dopasowany do niego fotelik samochodowy, serdecznie prosze o opinie. Za wszystkie wielkie dzieki :)

Peg Perego wydaje mi się ,że cieszy się dobrą opinią na zachodzie. Pracowałam kilka ładnych lat we Włoszech.Znam kilka wloszek które miały wszystko z peg perego.ja osobiście miałam do czynienia ,z wózkiem ,leżaczkiem,nosidełkiem,fotelikiem, chodzikiem zabawkami i ciuszkami.Łóżeczko nie było tylko tej marki,bo pracowałam w rodzinie bardzo zamożnej i dzieciątko miało zabytkową/ALE CUDNĄ/ kołyskę w której jeszcze sypiał jej dziadek.Skoro bogaci uzywali tej mrki to musi byc dobra.Dodam ,że Włosi mają bzika na punkcie dzieci

ja mam model atlantico - jest po prostu rewelacyjnym wozkiem i polecam wszystkim, którzy szukają wygodnej i naprawdę fajnej spacerówki:) o modelu uno się nie wypowiem niestety

ja mam uno zielony-cudny ,jeszcze nie mam dzidziusia bo jestem z wrzesniowek ale to co moge powiedziec jak sie prowadzi,jaki zwrotny,leciutki-rewlecja jak dla nas pozdrwaiam