Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozeznajacyyyy

gdzie poznac jakas ladna mila dziewczyne? robie rozeznanie??

Polecane posty

a ja bywam ostatnio gdzie tylko się da ;) wiekszość pubów w mieście i parkiety są moje ;) konkurować o maćka...hm...nie to chyba nie dla mnie po ostatnim związku ;) teraz chcę mieć czas dla siebie...i na studia...dla rodziny...poza tym ja jeszcze młodziutka jestem ;)wieku nie zdradzę bo zaraz powiecie, że życia nie znam :P

konkurować o mnie ? hahaha no chyba żartujecie :P chociaż w sumie to hmmm.. no dobra ;) ale to zdradźcie gdzie w tym poznaniu się pojawiacie

No ja tak wczoraj usłyszałam, jak rzuciłam stwierdzenie ze nie mam ochoty mieć teraz faceta i odechciało mi się na dłużej ;) znajomi w wieku ok25 lat twierdzą, że dobrze jest być samemu a z kimś to rewelka...może i prawda ale ja nie mam ochoty być z kimś tylko dlatego, że nie chcę być singlem :)

hehe dobre to ja mam 24 lata do końca listopada :) też jestem fajna, a czy ładna to nie wiem - kwestia gustu.. :P:D itd itp. tyle, że nie z Poznania jestem :P:D

zresztą co za różnica ile kto ma lat...? ja rok temu skończyłam ostatnie naście.... :)

ja nie potrafie go słuchać.. dostaje czerwonej gorączki jak go słyszę :P:P

czyli że co szukać starszych? :( ja jakoś zawsze miałam słabość do facetów o rok starszych/młodszych.... i od tygodnia wiem, że ta słabość nie wychodzi mi na dobre :(

kwestia trafienia na odpowiedni egzemplarz.. a czy młodszy czy starszy..? najważniejsze by był odpowiedni :P

ja sobie wypraszam, może na dzieciaka wyglądam ale raczej dzieciakiem nie jestem, dziecinny z resztą też nie (chociaż czasami wydaje mi się że za bardzo wierzę w ideały) :)

teraz wydawało mi się, że był odpowiedni... tak czy siak, wiekszość facetów którzy wpadali mi w oko albo byli moimi facetami to ci z rokiem różnicy...chyba zacznę teraz \"szukać\" wyżej :P