Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozeznajacyyyy

gdzie poznac jakas ladna mila dziewczyne? robie rozeznanie??

Polecane posty

Gość rozeznajacyyyy
moze byc glupiutka wystraczy zeby byla ladna :classic_cool:

odpowiedzialną, od dawna już nie infantylną, nie obrażającą się o byle cokolwiek, szanującą siebie i innych, mającą własne zdanie, potrafiącą mówić otwarcie o swoich potrzebach, lubiącą wychodzić na imprezy, ale też do teatru.. się rozmarzyłem

ej to pełno jest takich dziewczyn (ja np :P:P:P) hehe ale tak powarznie to wszystkie moje koleżanki są takie.. to już taki wiek.. zobowiązuje.. do powagi i do małego szaleńtwa..

no to ja nie wiem, może coś ze mną nie tak alvo wszystkie Twoje koleżanki są gdzieś pochowane i ich nie widać :/ no ja nie wiem sam, kiedyś bywało chyba inaczej, a może szukają też facetów koło 30stki ?

Gość 123312321
onde udaja tylko takie inteligentne a w rzeczywistosci to puszczalskie zdziry

nie, one w większości mają już swoich.. ja sama zostałam :P:P:P:D:D:D hehehe ale wiesz to nie jest kwestia, tego że sobie ktoś wymyśli: ma mieć 28 lat 190cm, 85kg brunet brązowe oczy i tam jakieś dalsze ble ble ble.. tylko spotykasz kogoś podoba Ci się i co jak niespełnia jakiś tam wymogów to odpada..? nie.. to jest kwestia tego czegoś.. co ich do siebie ciągnie, czegoś że sprawia że lubią przebywać w swoim towarzystwie.. że lubią porozmawiać, ale też pomilczeć.. itd. i nie jest to napewno kwestia wyglądu (choć on jest ważny, ale jest to kwestia gustu) ani wieku..

Maciek, ale nie martw się ja mam tak samo :P nie mogę trafić na swoją połówkę .. i dużo osób tak ma, będąc tu to widzę, bo w moim otoczeniu real jest na odwrót. a w Polsce jest 5 mln singlii no dziw że ja prawie nie znam żadnych tylko same pary..

hmm no ale wiesz problem jest tylko i wyłącznie w momencie poznawania kogoś, troche z niedowierzaniem kobiety patrzą jeśli mówię ze skończyłem studia ;) dalszej części się nie boje i raczej sobie radzę jeśli już coś tego. Poza tym to co mi po zajętych dziewczynach, zasadę mam taką że się takich nie tykam :)

i prawidłowo ..:) dobra zasada.. a czemu nie wierzą że skończyłeś studia.. mi zresztą też bo myślą że po maturze jestem..

no jakoś tak ze zdziwieniem i trochę politowaniem patrzą. Może dla tego że nie wyglądam na typowego informatyka, do bycia kamiennie poważnym to mi wiele brakuje, a może wyglądam na małolata który chce poznać fajną starszą laskę koloryzując swoje życie. i just don\'t get it :(

to jak ja już powiem że jest po studiach .. to trochę z niedowierzaniem ale wierzą .. wyjścia innego nie mają.. to ile masz lat naprawdę?

Cześć Justyś.. o widzisz Maćku następna fajna dziewczyna i ładna przyszła..

no widzisz, nawet Ty nie wierzysz. jak byk trochę ponad miesiąc temu dorzuciłem sobie kolejny przedrostek przed imieniem i nazwiskiem. Jak nic jestem magister inżynier

nie no faktycznie jesteś mgr inż. masz 23 bo jesteś listopada .. to tak jak ja w tamtym roku :P

Justyś przecież gadaj ile chcesz i co chcesz :D i tak Cię lubie..:)

ja nic złego nie robię jakby co, a tymczasem to znikam do spania, uff jak dobrze że jutro wolne :)

Widzę, że powstają coraz to nowe tematy, jakby w nawiązaniu do mojego. :D

pewnie śpi jeszcze ;) Justyna a skąd Ci się wzięło że ja lubię starsze kobiety ? w sumie to to się zgadza, no ale chyba jakoś sie z tym nie afiszowałem :)

Hellołek.. no nie tego jeszcze nie było, żebym ja za starsza kobietę była uważana.. 24 (jeszcze) to wkońcu nie tak duże chyba ...

hehehe, pamiętam taki skecz z podstawówki: rozmawia dwóch chłopców i jeden mówi do drugiego ze jego nauczycielka to ma już 24 lata, a drugi mu na to: \"niee, to takie stare jeszcze żyją ?\" :)

witam wszystkich ja jestem ładna i miła ale co z tego jak mój ostatni okazał się palantem :) a tak wogóle to 23-24 to jeszcze młody wiek,zawsze można jeszcze kogoś znaleźć... moją znajoma ostatnio nagle trafiło w wieku 25 lat i to na 20latka :D