Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dffgdh

w jakich aktorach się kochaliście gdy byliście mali?

Polecane posty

Gość dffgdh

Pamiętacie pewnie czasy dzieciństwa i późniejsze gdy wystarczyło tak niewiele by oszaleć z miłości na punkcie aktora/piosenkarza... Ja pamiętam że po Edwardzie Nożycorekim zakochałam się w Johnny'm Deppie. Pisałam wtedy w pamiętniku "Boże, proszę Cię, pomóż mi! chcę go spotkać". Potem, po "Wiem że na imię mam Steven", byłam bez pamięci zakochana w Corinie Nemecu. Pamiętam jak dziś - leżałam w ciemnym pokoju przytulając jego zdjęcie z jakiejś gazety i płakałam. Potem .... aktor z "Złodziej serc", "Eerie Indiana"...., Christopher Lambert Ech... to były miłości :) Panowie - też się wpisujcie

Janek z 4pancernych:D:D a moze grigorij..? :D ktoreys z tych przystojaniakow pamietam ze pozniej nie chcialam wierzyc mamie jak mowila ze gajos to janek....:o

Gość maaagdaa
antonio banderas i sylvester stallone ;)

Gość stara juz jestem
a ja w Janku Kosie :P

Gość don johnson
;)

Ja też uwielbiałam Deppa:) I nadal podziwiam go, bo jest naprawdę świetnym aktorem. Nikt nie potrafi tak improwizować. No i ten delikatny, ironiczny uśmieszek...

Gość dffgdh
mi się stasiu podobał, ale żebym była zakochana to nie ja mowie o takich dramatycznych, łzawych miłosciach...:)

Gość Deep w Beksie był super...

Gość dffgdh
jakże mogłabym zapomnieć o Timie Daly'm ze "Skrzydeł", och, on tez był moją miłością :)

Gość mi sie podobal
bruce willis i dalej mam do niego sentyment :P

Gość Keanu Reeves był
ale to bardziej na zasadzie, że bardzo mnie zachwycił jego wygląd w filmie "Speed" poza tym Collin Firth mi się podobał, no to chyba tyle Brat Pitt za to nigdy nie robil na mnie aż takiego wrażenia, cociaż uważam że jest bardzo ładny :-D

\'\'moj pierwszy\'\' to byl Michael Praed, ktory gral Robin Hooda, do tej pory mam slabosc do dlugich wlosow u mezczyzn;) no i Depp;)

Depp rządzi:D ...ale do Bruce\'a Willisa też mam słabość. Dzadek już a mimo to fajny:D

Robert Torti porucznik Masters z serialu pokolenia John Stamos Pelna chata Michael Landon i az wstyd sie przyznac Branscombe Richmond z serialu Renegat Gral tam Bobby Sixkillera :D

Gość dffgdh
o! o! przypomniałyscie mi!!! no, ja też się kochałam w Michaelu Preadzie - wyobrażałam sobie że on Robin Hood, ma żonę która nosi moje imię i ma nazwisko.. Hoodka !! Tak, tak :) Tą żoną ja byłam oczywiście - nawet ćwiczyłam podpis - Marta Hoodka :D kaciaa>> no, porucznik z Pokoleń też był super (chcialam być Sam, która stłukła wazę Ming, bo on ją kochał :P - Samanthę, nie wazę) jeszcze mi się przypomniało... Niekończąca się opowieść - Atreju!!! Marzyłam że jestem cesarzową - zawsze jak się bawiłyśmy z moją koleżanką to ja byłam cesarzową Miriam w której Atreju się zakochuje. Co ciekawe - obejrzałam ostatnio ten film i tam nie pada imię Cesarzowej :O nie wiem skąd je wtedy wytrzasnęłam?

Gość Richard Gere
do dzis mi sie podoba, ach ten jego usmiech :P

Gość dffgdh
i jeszcze... Mickey Rourke po Dzikiej orchidei.... :)

Gość w johnatanie Brandisie
z Seaquestu, ale moze ja wtedy mialam z 12 lat :D

Gość dffgdh
no ale powiem wam że to były prawdziwe miłości! W swoim dorosłym życiu, mimo iż miałam trochę chłopaków - taką rozpaczliwą, wręcz bolesną miłość - przeżyłam tylko raz. :) (ale odwzajemnioną) Ech... stare dobre czasy.... zbieranie wycinków z gazet, plakaty na ścianach i to popłakiwanie... :)

Gość w johnatanie Brandisie
a tak sobie teraz sprawdzilam go w googlu i okazalo sie ze 4 lata temu popelnil samobojstwo :(

Gość guta
w Adamie Hanuszkiewiczu...nadal

Gość do domu...
ja w Kevinie Richardsonie z Backstreet Boys

Gość czarci pomiot
ja byłam straszliwie zakochana w tym gosciu z robin hooda , w odcinkach