Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dffgdh

w jakich aktorach się kochaliście gdy byliście mali?

Polecane posty

Gość czarci pomiot
dffgdh -> hehe, zdaje sie mamy podobny gust, bo atreju tez mi sie cholernie podobał , no i porucznik masters , mmmmmmmmmmmmmm

Gość Dziewczęca
widzę, że Robin Hood ma brnaie, lol. Ja też go namiętnie kochałam, ale jego nastepcę - tego blondasa Jasona Connery (syna Seana Connery) chyba nawet bardziej kochałam

Gość stara jestem ale........
Dalej się kocham w : Steve MQuuin - choć tak długo nie zyje...... Ch.Bronson- też nie żyje:( Y.Brynner - jak Ci pozostali w/w. Buuuu. A z tych zyjących ? Nie urodził się jeszcze taki:(

Gość Dziewczęca
i jeszcze Richard Chamberlain w Ptakach Ciernistych Krzewów

Haris, widocznie nie Twój klimat:P Jak był młody, to miał takie spojrzenie...pasuje tylko do komedii romantycznych albo dramatów...

Gość leo di caprio...

heh no ja moglabym wymienic wszystkich ktorych juz wy wymienilyscie :D na pewno Michael Pread na pewno Keanu Reeves na pewno Johnny Depp byl tez River Phoenix John Stamos (ostatnio gral w \'Ostrym dyzurze\' nadal taki mniam ;) ) hahha Kim Rossi Stuart byl wszedzie w moim pokoju gdzie sie tylko dalo Sean Patrick Flannery :) gral w serialu przygody mlodegoIndiany Jones\'a Haris--- ja tez sobie wyobrazalam ze jestem Atreju :D:D:D:D:D Bruce Willis tez niezle ciacho :) oooo i jeszcze Luke Perry z \"Beverly Hills cos tam\"

Gość no moze sie nie kochalam
ale dzialał na mnie Robert Redford np w Pozegnaniu z Afryka.Chamberlaine tez, bardzo sie zmartwilam,ze to gej.I Ashley z Przeminelo z wiatrem

Gość nmn.
byl taki film "dempsey i maykpis"jakos tak. detektywi czy policjanci.

Ja pamiętam,że kochałam się w tylko jednym aktorze,a był nim Leonardo Di Caprio :D hehe Zbierałam plakaty,wycinki z gazet,chodziłam do kina na filmy z jego udziałem.Teraz jak sobie o tym pomysle,to śmiać mi się chce. ;)

Gość ////////////.
Janson Prestley z "Beverly Hills"

Gość dffgdh
Tika Waylan >> przypomnialaś mi, że ja w Lorenzo Lamasie też byłam zakochana. Na tyle, że pisałam do róznych gazet by o nim coś napisali :D Haris Pilton, eternity1302>> hahahaha ;) Czemu marzyłyście o tym że jesteście Atreju? Wyobrażałyście sobie że ratujecie Krainę Baśni? Pamiętam jeszcze serial ... z głowy mi wyleciał tytuł... ale chyba coś z prokuratorem czy gliniarzem. Był o młodym policjancie i grubym prokuratorze z równie grubym psem. No i ten młodszy policjant. Chociaż moja babcia kochała się w nim bardziej :P I serial "Młodzi jeźdźcy" grał tam Ty Miller i Josh Brolin, ale bardziej podobał mi się Ty Miller. No i miałam też hopla na punkcie Roba Stewarda z Żaru tropików. :P Ale to były tylko takie zauroczenia, o prawdziwych miłościach pisałam na pierwszej stronie ;)

Gość tangram
Michael Dudikoff (nie pamietam czy tak sie to pisze) a teraz skok o 1000 mil, bo obecnie podoba mi się Hugh Grant :D

Gość tangram
Novika - właśnie lecą powtórki w tv ;)

Gość dawno dawno
Luke Perry - Dylan McKay z Beverly Hils 90210 a teraz Dominic Purcell - Lincoln Burrows z Prison Breaka

Gość kucukbalu
Johny Deep bez dwoch zdan ;)

Gość gargle
Micheal Pread w Robin Hoodzie Tom Cruise Pierce Brosnan w Remington Steele Ralph Fiennes w Angielskim Pacjencie

Gość aaa_ja
Richard Deen Anderson, Paul Newman, a obecnie Paul Walker :D

Gość aaa_ja
tak mi sie przypomnialo jeszcze Jo Lando z Dr Quin

Gość dawno dawno
Gliniarz i prokurator też leci teraz w powtórkach :) a mogli by puscić Pokolenia bo z tego co pamiętam to chyba nie było końca bo przerwali :) a Sam W to znaczy ta aktorka grała ostatnio w jakimś filmie na TvP1 przypomniały mi sie Pokolenia .