Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podrozniczka

Kacik dla podroznikow.

Polecane posty

Gość podrozniczka

Niewazne czy byla do podroz do sasiedniego wojewodztwa czy na drugi koniec swiata. Piszcie co was zainteresowalo, zafascynowalo, gdzie byliscie, co widzieliscie, czego sie nauczyliscie... Gdzie warto pojechac :)

Gość podrozniczka
Byłam w tureckim burdelu, gdzie bolcowało mnie na przemian 40-stu arabów. Jakie wy macie doświadczenia?

Gość podrozniczka
Na sam koniec pojawił się pan z dzidą, proponując GNG BANG w trzech odsłonach. Zgosziłam się za kilo banaów i kolorowe gumy balonowe, bo jestem POLKĄ przez duże "P"

Gość podrozniczka
podszywaczu, czyzbys opisywal swoje doswiadczenia? ;)

Moja najdalsza podroz odbylam na Alaske. Spedzilam tam 4 miesiace na programie Work&Travel. Alaska jest dziwnym miejscem, zamerykanizowana dzicza. Na szczescie bylam tam w miesiacach letnich, trafilam akurat na dzien polarny, ale od sierpnia moglam juz podziwiac zorze polarne. Jest tam pieknie, ale wszystko psuje kiepska pogoda. Choc zimy na szczescie nie poznalam :)

Gość Helena z Troji
ja natomiast kocham Karaiby:D,zwiedzilam Meksyk,teraz odwiedzam Kube.Kuba jest przepiekna wyspa,pelna slonca i pomaranczy(te ostatnie bez chemi:D)

Gość dobry temat na wakacje
wiec podnosze

hmmm....a od kiedy to drogi podszywaczu w Turcji są Arabowie? mialeś wyjątkowego pecha..i to 40 na raz cię \"bolcowało\" Ja nie za wiele jeszcze widziałam, ale miło wspominam zawsze podróż do Turcji : Kapadocja jest piękna, Stambuł miasto kontrastów. W Egipcie - świątynia Karnak, rejs po Nilu w błogiej ciszy W Tunezji - Sahara, niebo pełne gwiazd, cisza, spokój, jazda jeepami... Libia - Sabratha, starozytne miasto nad morze, piękne położenie, ludzie nie nachalni, piękne złoto Syria - Palmyra, miasto w środku pustyni, niesamowite, bardzo ciekawe Aleppo z piękną twierdzą to te z ciekawszych miejsc, ktore mi utkwiły w pamięci :)

Gość do maly lord
a dlaczego dzisiaj pasuje patriotyczna wycieczka?

Gość Ksiezniczka84
ja uwielbiam podrozowac zwiedzac nowe miejsca poznawac zwyczaje , ludzi z innych krajow Narazie zwiedzam Europe w przyszlosci mam nadzieje wybiore sie dalej

Gość Ksiezniczka84
niedawno wlasnie wrocilam w Wloch :)