Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bucik-2929

mój chłopak mnie oszukuje pomózcie!

Polecane posty

Gość frjgfvmgmvprg
keyloggerma byc na jego kompie czy moze byc jej kompie?

Gość frjgfvmgmvprg
to nie lepszy tern gadu reader? zainstaluje na jego mompie, odczyta haslo i usunie program a wdomu o 3 w nocy poczyta jego archiwum:P na niedostepnym to zrobisz :P

Gość bucik-2929
dla mnie to czrna magia juz bym chcial sprawdzic na moim komppie

Gość no pieknie
ktos ma racje i to chyba latwiej wykonac /i zadziala nawet jak nie zapamietuje hasla/ - bierzesz pamiec i sciemniasz, ze chcesz jakies zdjecia przegrac, albo muzyke. a ukochanego wysylasz do sklepu po lody, albo co - i kopiujesz co trzeba. wczesniej mozesz sobie sprawdzic na swoim gg gdzie masz te pliki, o ktorych mowi ktos.

Gość no pieknie
gadu reader tez brzmi sensownie, ale nie uzywalam, wiec sie nie wypowiem

Gość bucik-2929
dziewczyny my to chyba detykatywami bendziemys woich facetów

Gość bucik-2929
dziekuje wam za wszytko dziewczyny spróbuje u nigo to wykonac dzieki p[a

Gość odswiezam bom ciekawa
nie ma to jak solidarnosc jajnikow ;)

Gość bucik-2929
papa

Gość frjgfvmgmvprg
ejjjjjjjjjjjjjjj co sie dzieje? wykrylam chyba haslo do mego bylego

Gość ktos....
tu masz przykladowy keylogger (ale to niejest wersja pelna): http://www.download.net.pl/675/KeyLogger/ Sa tez keyloggery sprzetowe, raczej niewykrywalne, podpina sie je jako przejsciowke miedzy kablem od klawiatury a wejsciem do kompa, w kazdej chwili mozna odpiac, podpiac do innego kompa i czytac. Ma pamiec na okolo rok zapisu znakow z klawiatury) Niestety drogawy okolo 150 zl. Wiecej informacji na stronie: http://www.keylogger.pl/

Gość no pieknie
hahaha frv-itd i cos interesujacego przeczytalas?

Gość frjgfvmgmvprg
zrobilam nowy numer gg i wpisalam jego numer i zaczelam zgadywac hasla do jakiegos czasu ciagle mi wyskakiwalo ze to zle haslo az wpisalam jedno i nic nie wsykoczylo tylko ciagle zaczelo sie przeczac na niedostepne w koncu zainstalowalam readera i skanuj i wyszedl jego numer i to haslo ktore wpisalam ale ciagle wlacza sie na niedostepne i nie ma zadnych kontaktow

Gość ja mam swojego faceta
gg u siebie i hasło do serwera też znam,w jaki sposób moge odczytać jego archiwum, zdradza mnie, musze się dostać do jego archiwum.Jak to zrobić?POMÓŻCIE MI PROSZE!

Gość no pieknie
spruboj zassac kontakty z serwera

Gość kocicaa
ale zamieszanie z tymi programami,

Gość frjgfvmgmvprg
probowalam i nic nie ma zadnych kontaktow

Gość ktos....
Oczywiscie nawet jak znamy czyjes haslo gg, ale zalogujemy sie na jego konto gg na innym kompie, to mozemy sie podszyc pod ta osobe i rozmawiac z kontaktami na jego lisicie - pod warunkiem, ze wyslal liste kontaktow na serwer, ale jak nie mamy pliku archives.dat to archiwum nie poczytamy, bo archiwum rozmow zapisuje sie zawsze na komputerze, a nie na serwerze gg. Czyli jak chcemy czytac na innym kompie archiwum to kopiujemy zawartosc folderu, o ktorym wspominalam wyzej (a jak ktos uzywa win 98/Me/95 to kopiujemy zawartosc program files/gadu-gadu/user/nick_ofiary)

Gość no pieknie
no... przeczytaj archiwum... chyba ze kasuje

Gość frjgfvmgmvprg
ale reader wykrywa mi to haslo ktore wpisalam!!!!! ale nie chce sie wlaczyc jego numer nawet na niedostepny

Gość ktos....
ja mam swojego faceta -jak odczytac archiwum pisalam wyzej, przeczytaj uwaznie strone 4 i byc moze 3 tego tematu z moimi wypowiedziami :)

Gość no pieknie
szkoooda. no, ale ktos ma znowu racje... ale zawsze mozesz mu zmienic haslo w ramach zemsy - o ile masz takowa potrzebe

Gość ktos....
Jak ktos sie zna na kompach, to wie gdzie ma kontakty i nie musi ich zapisywac na serwerze, wiec nie zawsze kontakty beda na serwerze, za to na kompie ofiary powinny byc zawsze.

no i co dalej po skopiowaniu tego archiwum?

Gość no pieknie
ktos - doradz mi. od czasu do czasu moje gg po prostu znika. generalnie uzywam tlena i kontaktow z gg. od czasu do czasu - slad po gg zanika i musze instalowac znowu. niestety - za kazdym razem z baaaaaaaaardza stara lista kontaktow sprzed 3 lat - a te aktualniejsze znikaja /zdaje sie nigdy nie moge ich przeslac na serwer, bo cos sie knoci/... mowisz, ze ja te kontakty nadal mam w kompie? to czemi sie cholerstwa nie laduja?

Gość ktos....
Swoja droga niektorzy maja tupet. Zarywac innych na gg, nie zmieniajac sobie nawet do tego numeru gg na inny i nie kasujac archiwum po sobie. tym bardziej celuja w tym faceci, coz ciagle panuje przekonanie, ze kobieta jak umie wlaczyc kompa to posiada juz zaawansowana wiedze...

Gość ktos....
no pieknie - ogolnie tlena jeszcze nie studiowalam, bo gg 6 + power gg mi wystarcza. Tam chyba kontakty zapisuja sie do innego pliku (ale na kompie powinny byc). A jak masz problem z przeslaniem ich na serwer gg... Problem moze tkwic w tym, ze gg "nie lubi" jak sie uzywa innych programow (teoretycznie moga za to zabrac numer,ale nie slyszalam, zeby komus to zrobili) i moze dlatego tych nowych z tlena Ci nie kopiuje. A jak Ci sie nie chce po kompie szukac, a na tlenie sobie wpiszesz te aktualne to zobacz czy mozesz te kontakty zapisac do pliku txt (taka funkcja jest w gg) i zapisac gdzies na dysku i wrazie czego poznie wczytac z tego pliku txt. Ale moze zainstaluje tlena i poszperam i znajde Ci ten plik odpowiedzialny z kontakty :)

Gość no pieknie
ech - ja jestem kompletnie z tymi programami nieobcykana, bo my z moim znamy swoje hasla, wiec nie mam po trzeby sie gdziekolwiek wlamywac... ufff...

ktoś-pomóż mi!