Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bucik-2929

mój chłopak mnie oszukuje pomózcie!

Polecane posty

Gość odswiezam bom ciekawa
sciagnij go u siebie i zobaczysz. wyswietli ci sie taki obrazek, pod spodem skanuj i wysle ci od razu nr i haslo.

Gość bucik-2929
skad ma ten program sciaągnac i jak go uzyc?

Gość gadureader
ale ten program sluzy do odzyskiwania naszych hasel to byloby za proste kazdy by znal haslo kazdego

Gość ktos....
haslo do gg jest w pliku config.dat (o ile ma zapisane na dysku, tzn. jesli nie trzeba go wpisywac przy kazdym logowaniu, ale jesli trzeba wpisywac haslo przy kazdym logowaniu sie do gg to nic nie poradzisz) i sa programy do odczytania hasla gg - jesli ma opcje zapamietaj haslo wlaczona. config.dat znajduje sie w document and settings\nazwa_uizytkownika_kompa/gadu-gadu\uzytkownik_gg

ale tylko u niego na kompie jak go nie bedzie.zapisz sobie w mailu ten link i jak on wyjdzie to zainstaluj, szybko trwa. sprawdzisz tylko haslo a reszte zrobisz w domu, albo kiedy indziej. nie wiem czy transportuje archiwum do serwera gg.

Gość no ciekawe
Rzeczywiście znajduje hasło :-D

:)

Gość bucik-2929
to nie rozumiem jezeli on u mnie wpiosuje haslo o gg to nirmoge goos prawdzic?

o wlasnie, moze byc..............to jest to. tylko przelacz na jego numer najpierw. moze sie uda

Gość frjgfvmgmvprg
ale tylko nasze:P szkoda ze nie wykorzystalam raz okazji u bylego jak wyszedl na 20 min, bym teraz nawet przeczytala co wyrabia:P

Gość frjgfvmgmvprg
ale jak ma sie przelaczyc na jego numer jak nie zna hasla do gg?

na innego uzytkownika. i zanim sie zaloguje to przeskenowac. nie wiem czy sie da ale sprobowac mozna

pewnie on wpisal sie u niej na gg jako uzytkownik 1 albo dwa

Gość no ciekawe
do autorki ----->>>> może pokombinuj z hasłem jeszcze, może jakieś imię, coś dot. hobby

Gość ktos....
najlepiej sobie caly jego profil gg skopiowac gdzies i pozniej haselko sprawdzic (a archiwum jego mozna poczytac nawet jak sie nie zna hasla - wystarczy skopiowac config.dat i archives.dat oraz smseab.dat do swojego profilu i uzyc gg 6 (tam pokaze archiwum bez hasla, wystarczy wcisnac anuluj i mozna czytac archiwum),przy gg 7 czytanie czyjegos archiwum jak nie ma hasla jest raczej niemozliwe chyba ze ten ktos sie nie wyloguje.

do ktos: nawet jak numer jest z innego kompa?

Gość bucik-2929
NIEDA ISę MOJE WYCHODZI HASLO A JEGO NIE

Gość bucik-2929
BO ON SWOJEGO G GNZAKłADLA NA SOIM KOMPIE

Gość no pieknie
maly kurs hakerski mozna tutaj zaliczyc :) czytam z zainteresowaniem i kibicuje autorce...

to musisz to u niego zrobic. tylko nie zapomnij pozniej zdeinstalowac tego programu.

Gość no pieknie
jak sie dowie czegos nieprzyjemnego to nawet deinstalowac nie musi, bo i po co...

Gość ktos....
bucik-2929 jezeli przelaczasz gg na jego konto i prosi Cie haslo, a nie loguje sie automatycznie to oznacza, ze jego haslo nie jest zapisane w jego profilu na kompie w pliku config.dat tylko bezposrednio na serwerze i wtedy zaden program do hasel Ci nie pomoze. Polecam zainstalowac na kompie keyloggera (program ktory spisuje to wszystko co wystukal na klawiaturze), ktory zapisuje wszystko do jakiegos pliku lub wysyla na maila. Przy wpisywaniu hasla keylogger to odnotuje, ale musi to byc program, ktorego obecnosci nie wykryje, bo inaczej lezysz :) Dzieki niemu mozesz sie tez dowiedziec oi czym z ludzmi gada gg jak np. czysci archiwum, albo co wysyla poczta,poznac wszystkie hasla...

Gość bucik-2929
A NA JAKIEJ STRONIE JST TEN PROGRAM?

Gość frjgfvmgmvprg
za bardzo sie wczulam w to wszystko i zaczelam sama instalowac programy

Gość frjgfvmgmvprg
ja proponuje ten program nagrac na plytke aby nie tracic czasu kochana na instalacje wlozysz plytke i odczyta ci jego haslo a on pojdzie po cos dla ciebie zrob to jutro

Gość bucik-2929
nie bardzo wiem jak ten program nagrac na płytke

Gość ktos....
odswiezam bom ciekawa - nawet jak numer jest z innego kompa, bierzesz caly katalog usera z document and settings\user\gadu-gadu i kopiujesz do siebie na kompie do tego samego folderu.wlaczasz gg 6 i przelaczasz sie na tego uzytkownika, jak prosi o haslo,to anulujesz i czytasz, ale najczesciej haselko jest w config.dat zapisane, a na stronie masz pelno linkow do programow od hasel. Oczywiscie musisz pamietac by w tym katalogu byly pliki config.dat i archives.dat czyli plik z archiwum - wtedy zadziala. Zeby czytac czyjes archiwum na gg 7 musisz znac juz haslo a na gg 6 wystarczy miec archiwum (mozna nawet przekopiowac do swego folderu, ale bez config.dat tamtego usera i smseab.dat - czyli listy kontaktow archiwum bedzie takie poszatkowane i ciezko bedzie je czytac - to co user pisze osobno i odpowiedzi osobno - ciezko sie to czyta pozniej, dlatego lepiej caly folder usera kopiowac). A jak uzywacie jednego kompa lepiej sie upewnic ze uzywacie gg w wersji 6.