Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hipokyzja...

Czemu kobiety zatajają/zaniżają liczbę partnerów seksualnych? Zwłaszcza Przygodn

Polecane posty

Gość Hipokyzja...

Zwłaszcza Przygodnych? Czemu nie chcą mówić prawdy swoim facetom? Czyżby się wstydziły, że jeśli facet pozna prawdę będzię miał swoją kobietę za zdzirę? Faceci jakoś nie mają problemu z mówieniem o swojej przeszłości i nazywaniem rzeczy po imieniu np. "wyruchałem szmatę", "zaliczyłem kurwiszona". To w takim razie czemu kobiety nie potrafią przyznać się i po prostu po ludzki powiedzieć: "puściłam się, dałam dupy, kurwiłam się"? Nie mam nic do przygodnego seksu, pod warunkiem, że kobieta nie będzie tego zatajać i przyzna się facetowi, że uprawiała taki seks. Nikt nie chce kota w worku, a kobiecie trzeba wiedzieć czy się szanuje czy nie i z kim oraz w jakim celu spała

zastanow sie co napisales/as facet moze powiedziec ze zaliczyl a dziewczyna ze sie puscila??? haha dobre. zastanow sie nad znaczeniem tych slow a potem zaczynaj konwersacje na jakikolwiek temat. i to jeszcze durnowate podejscie, ze jak facet zaliczy wiecej dziewczyn to straszny macho a dziewczyna od razu dziwka. a facet to co? zwykły kur****wiszon nic wiecej.. bleee tylko brzydzic sie pozniej mozna takiego!!!!

Gość autor...
pokazal tylko swoja "dobra, inteligentna" strone..haha...kobiety!!unikajmy takich, bo to dopiero skurwiele...

Gość badzmy szczerzy
wstydza sie ze sa latwymi dupodajkami :-)

Gość Hipokyzja...
Po prostu nie lubię hipokrytek, które udają święte, a kurwią się po kątach i to zatajają. Nie chcę kota w worku, chcę wiedzieć z iloma facetami i po co moja kobieta spała, nie chcę kurwy, o której nie wiem z iloma mogła się walić

Gość do autora...
jestes wulgarnym prostakiem jakich malo...z typu "udalo mi sie przeleciec kolejna cizie" ty to dopiero jestes "KURWA" z duzych liter...

Gość vaniliowa lolita24
moze wlasnie kobiety o tak intymnych sprawach ktorych sie pewnie z czasem wstydza mowia mezczyznie do ktorego maja naprawde zaufanie ,a nie do jakiegos buraka ktory ma na twarzy wypisane wywyzszanie sie nad innymi.

Gość do autora...
ty zreszta nie masz co liczyc na dziewice...na ciebie to ewentualnie same KURWY poleca...aby tylko i wylacznie ZALICZYC..

Gość lola zaocha111
a jak ci delikwentka wyzna ,że po kątach dupczyła się to w przedbiegach przegrywa. odp .nie mówią bo nie chcą wyjść na tanie szmatki z defektem więc wolą obłude i kłamstwo

Gość japier25
Jest XXI wiek Ty Hipo co z sie kurwa z drzewa urwales??? jest rownouprawnienie-faceci ruchaj jest ok a kobiety lubiace sex to szmaty i kurwy od razu??? Ale burak. Ty chyba to taki czysty i swiety jestes ze nawet konia walisz przez rekawiczke co??

Gość Hipokyzja...
Nie mówię, że dziewica, ale przeszłość kobiety bardzo się liczy, jeśli kobieta średnio sie w przeszłości prowadziła to dla mnie powód do zerwania, nawet jeśli ona bardzo mnie kocha. Miłość kobiety nie podparta dobrą przeszłością seksualna nic dla mnie nie znaczy

Gość a przeszlosc faceta
ktory przespal sie z wieloma kobietami o czym dla ciebie swiadczy?? Pewnie o atrakcyjnosci i duzym doswiadczeniu, haha

Gość Hipokyzja...
Bujne życie seksualne w przypadku faceta nie jest aż tak dużą i rażącą wadą jak w przypadku kobiety

Gość a_dusia
a zaniżają? :)

Gość nbcxxd
nie rozumiesz jednej rzeczy - faceci nic nie maja do przygodnego seksu i do tego ze kobieta miala pelno facetow. mowa oczywiscie o takich samych facetach ktorzy doopcza wszystko co sie nawinie, chodza na solarium itd. przeszkadza to natomiast prawdziwym mezczyzna ktorzy szanuja kobiety i seks, ktorzy mieli 1-2 kobiety w swoim zyciu iszukaja tej jedynej z ktora chca sie ozenic w przyszlosci. taki mezczyzna (jak ja) nigdy nie zaakceptuje tego ze jego laska jest szmata i dawala doopy kazdemu, poszuka sobie innej, fajnej kobiety z prawdziwym cahrakterem szanuajcej siebie, seks, zwiazki i milosc:) szmaty nie dziwcie sie ze prawdziwy mezczyzna ma was w doopie, szukajcie w rynsztoku tam gdzie dajecie doopy [cool[ tam znajdziecie idealnego dla was.

Gość Hipokyzja...
O to właśnie chodzi w tym temacie. Róbcie sobie co chcecie, ale liczcie się z tym, że nie każdy będzie was chciał po takich przejściach

Gość GR__
twierdzicie, ze uprawiajac przygodny seks, nikogo nie krzywdzicie. A wlasnie, ze tak, swojego przyszlego partnera. Bo facet nie chce miec takiego scierwa, ktore puszczalo sie w przeszlosci. I jeszcze te zanizanie liczby partnerow. Chcecie budowac zwiazek na klamstwie?

Gość Hipokyzja...
Dokładnie, krzywdzą tym przyszłego partnera

Gość GR__
sprawa jest jasna, puszczacie sie, to sie potem wiazcie z takimi samymi typami, ktorym dajecie dupy. A nie szkacie potem normalnego faceta, ktoremu bedzie przeszkadzala wasza przeszlosc i dlatego zanizacie liczbe. Takim facetom-jebakom nie powinno przeszkadzac, ze jestescie szmatami. Ale wam pewnie przeszkadza przeszlosc takiego faceta. Hipokrytki jebane

Gość Hipokyzja...
GR - mądry z Ciebie facet, 100% poparcia dla twoich postów

Gość te hipokryta
sam ze soba piszesz kurwiszonie ? :p

Gość Hipokyzja...
Nie to nie ja akurat, ale przyznam, że facet ma poglądy bardzo podobne do moich, z tym, że ja aż taki święty i porządny to może nie jestem jak on

Przepraszam -a wy wiecie , że my kłamiemy ? ...zaniżamy ta liczbę ...? Możecie mnie uświadomić skąd niby ..?

Gość hghh
To znaczy, ze ty mozesz sie seksic z kim popadnie a od kobiet oczekujesz dobrego prowadzenia? Dobrze rozumiem?

Gość leze sobie i sie obijam
jak dla ciebie wszystkie laski co nie robia tego pierwszy albo drugi raz to kur..wiszony to ladnie poj..... jestes dla mnie najwazniejsze by sie nie puszczaly jak juz maja jakiegos faceta. szkoda dla ciebie pisac i tak juz sie wysililem a dzisiaj swieto i mialem lezec tylko do gory brzuchem

Gość gość
Hipokryzja... To dobry nick jak przeczytalem ze nie masz nic przeciwko temu ze kobiety maja przygodny seks to natychmiast powiedzialem "klamca" a pozniej jak czytalem Ciebie dalej to stwierdzilem ze mialem racje :P a co do tematu serio to jest mega proste... Kobieta zawsze jest pewna ze dziecko ktore urodzi jest z nia genetycznie spokrewnione mezczyzna juz takiej pewnosci nie ma dlatego kobieta ktora jawi sie jako rozwiazla ktora miala spora liczbe partnerow seksualnych byla by napietnowana w spolecznosci jako k***a d***** puszczalska etc. Taka latka dyskwalifikuje taka kobiete jako partnerke mezczyzny o wysokich wartosciach przetrwania! Bo mezczyzna moglby stale obawiac sie ze poswieca czas uwage i zasoby na wychowanie i wykarmienie nie swojego potomka - ewolucyjnie bylby frajerem! Ale ja np juz sie uporalem z czyms takim i na zone wezme tylko dziewice bo te ktore stracily dziewictwo to juz nie wiadomo ilu ja mialo mogl ja miec jeden a mogl ja miec tez caly legion rzymski ;)