Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HelpMe

on nie ma czasu sie ze mna spotkac

Polecane posty

Gość HelpMe

jestem z moim facetm od ponad 1,5roku. 4miesiące temu on zaczął budowe domu - jego rodzice buduja dom ale on to nadzowuje i przy okazji pomaga odnowic stary dom po dziwdkach. Od tego czasu coraz mniej się spotykam a sex to ostatnio byl z 3 miesiace temu! On nie ma czasu sie ze mna spotkac nawet na godzine tygodniowo sam na sam wykreca się wciąż tą budowa a mieszkamy tak z max45 min drogi od siebie. Ale najgorsze jest tro ze na siłownie ma czas chodzic na którą zawsze razem chodziliśmy, ona jest na moim osiedlu piechotka mam tam 5 min!!. Tam zawsze znajdzie czas zeby isc i w sumie widujemy sie tylko tam, ostatnio wiedzialam ze on tam jest to zadzwonilam do niego i powiedzialam ze tez przyjde zeby czekalbo do godziny czasu tam sie zjawie. ale nie on sobie poszedl nawet nie piszac zadnego smsa:( a potem zadzwonil wieczorem jak gdyby nigdy nic i sie poyta o co wogole sie wkurzam!! wyzalilam mu sie, narzekalam ze nie ma dla mnie czasu powiedzial ze spotkamy sie w niedziele ale znowu nie wyszlo bo byl caly czas na budowie zadzwonil po 21 i pogadalismy niby czulam ze mu zalezy na mnie i wszytko przez ta budowe ale wszyscy wokol mi mowia ze jak sie czegos chce to zawsze znajdzie sie czas zeby spotkac sie z ukochana osoba!! nie wiem co myslec ja go kocham:(

Gość no nieeeee
ściema. 3 miesiace bez seksu ? facet ? ???? i jeszcze takie olewcze traktowanie ? nie poczekał na siłce, a potem po paru godzinach dzwoni jeszcze i ciebie atakuje pretensjami ? ??? hahaha intuicja dobrze ci mówi.

Gość HelpMe
prosze o rade... co o tym sadzicie... ja nie chcce zeby to byl poczatek konca:(

Gość heheheh.......
ja myslę, że jemu juz nie zalezy na Tobie

Gość plus plus
plus nie ma odwagi ci powiedziec, ze to koniec

Gość to jest tak
albo facet ma już inną a ciebie trzyma pod ręką "na wszelki wypadek" albo chce odejść, ale dziadyga nie ma odwagi i tak rozwleka to w czasie licząc na to że sama go rzucisz i będzie miał "czyste sumienie", a nawet w swoim porypanym móżdżku moze myśleć że takie unikanie w czasie spowoduje to że sama się odzwyczaisz i jak cie w koncu oficjalnie rzuci to będziesz mniej cierpieć bo już byłas "do bycia bez niego" jakiś czas przyzwyczajana hehe

niech spieprza!!!! Goń dziada!!! Ja wiem, jak to jest umierać z miłości a dziad łaskę robi!Kopa mu!!! 😠 Odwal się, umów z koleżanką a dziada goń!!! Ty przyszłaś do tej siłowni a dziad nawet nie docenił!! A kopa mu i niech spada!!

Gość plus plus plus
na pociesznie: 99% facetow nudzi sie kobieta i dchodza na rozne sposoby takie to juz z nich dziady

Gość myszka halinka
Wiesz co bym ci radzila? Kopnij go na jakis czas w pupe. Powiedz: ok, jak znajdziesz czas daj znac. ALE. wtedy to Ty nie miej czasu!! Zrob mu taki walek ze dwa razy, a zacznie blagac o spotkania!! To jest facet jemu trzeba pokazac co ma cennego bo sam na to nie wpadnie. Wiem ze bedzie ci ciezko sie tak zachowac, ale zrozum to najlepsze co mozesz w tej sytuacji zrobic. Powodzonka i nie zamartwiaj sie pokaz mu ze sie tym tak bardzo nie przejmujesz a mowie ci zacznie plakac zebys sie z nim spotkala!! Nigdy nie wolno pokazywac facetowi ze za nim placzemy!!! Wiem cos o tym zaufaj mi;)

Gość rzuc dziada..

Gość HelpMe
latwo sie mowi ... z jednej strony wiem ze macie racje a z drugiej wciz mam nadzieje ze wszytsko sie ulozy i ze to naprawde wina tej budowy