Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erodytaaaa

filmy

Polecane posty

Gość sciagnij sobie
Dziobas rar player. on wszystko odtwarza. nawet uszkodzone i sciagniete tylko czesciowo

Gość parowiec ale bredzisz
Parowiec: Kodeki to podstawowa sprawa. I nie bredź, że albo widać sam obraz, albo słychać sam dźwięk, bo równie często film nie rusza w ogóle. A uszkodzonego pliku z emula się praktycznie ściągnąć nie da. W emulu istnieją zaawansowane metody kontroli błędów. Ściągnąłem już przez emula 250GB, więc odrobinę wiem.

Gość erodytaaaa
ok robie to co mi piszecie sciagam te kodeki

Gość parowiec
Ja też już niejedno w necie widziałam, bo korzystam z niego od bardzo dawna, ale autorka topiku zdaje się wie niewiele, także jak je zapodasz jakieś super fachowe określenia to jej nie pomożesz. Ja proponuje żeby sobie na początek ściągnęła podstawowe kodeki: ffdshow: http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=36&id=301 AC3Filter: http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=36&id=198

Gość sciagnij sobie
a ja nadal proponuje dziobas rar player. dzieki temu autorka nie bedzie sie juz musiala bawic z zadnymi kodekami a ze z emula mozna sciagnac uszkodzony plik, to prawda. ja sciagalam "defilade" i jak chcialam obejrzec, to yswietlal sie komunikat o uszkodzonej koncowce.

Gość erodytaaaa
sciagam moze w koncu uda mi sie co obejrzeć juz nawet nie chodzi o sam film bo nie musze go teraz ani zaraz ogladac ale o sam fakt ....zeby mi zaczeło to wszystko "działać"

Gość erodytaaaa
mam te kodeki i co dalej moze sciagne tego dziobasa:D posciagam tego wszystkiego a potem nie bede wiedzila co do czego po co i na co:D

Gość parowiec ale bredzisz
Zainstaluj kodeki, włącz film w dowolnym playerze i się ciesz :D

Gość erodytaaaa
to chyba cos z tanmtym filmem bylo nie tak :D bo nie chcial mi sie właczyć ale sciagnelam cos nie wiem co to bylo poczatek jakiegos filmu i mi sie odtworzylo no normalnie szok :d zobacze jak sciagnie mi sie jakis film do konca bo narazie sie sciagaja ...powoli ale mam nadzieje ze bedzie juz wszystko dzialac....dzieki wam!!!!!:D

Gość erodytaaaa
hahahha ktorys z was mial racje podjarałam sie ze mam film ale nie mam napisów prosze pomocy? 😭

Gość erodytaaaa
gdybym ja odrazu wiedziala ze to wszystko jest takie skomplikowane to bym sie za to nie brała ale widze ze parowiec masz cierpliwosc do takich ciemnych osob jak ja...

Gość parowiec
wcale to nie jest skomplikowane, jestem babą a radze sobie świetnie z kompem, z moim facetem bijemy sie o myszkę, każdy chce mieć kontrolę :p Troche praktyki i będziesz wszystko wiedzieć co i jak.